Από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ο Κώστας Πιτιακούδης στον STATUS Radio 94.2

Από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ο Κώστας Πιτιακούδης στον STATUS Radio 94.2

Από την ερχόμενη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ο Κώστας Πιτιακούδης και το evros-news.gr, θα βρίσκονται στον κορυφαίο ραδιοφωνικό σταθμό του Έβρου και της Θράκης. Στον STATUS Radio 94.2 και στην εκπομπή του καταξιωμένου δημοσιογράφου Σταύρου Αποστολίδη.

Εκεί θα σχολιάζουμε την επικαιρότητα, θα λέμε τις ειδήσεις και τις εξελίξεις που αφορούν τον Έβρο, την Θράκη, την περιοχή μας αλλά και την Ελλάδα γενικότερα και θα κάνουμε αποκαλύψεις, όπως απ’ την πρώτη στιγμή κάνει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑ, το evros-news.gr. Και όπως είναι το σλόγκαν του site, ότι …. ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ, εκεί θα τα λέμε όλα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον συνάδερφο, με κεφαλαία γράμματα Σταύρο Αποστολίδη, πρώτα απ’ όλα γιατί με τιμάει με την φιλία του, αλλά και επειδή απ’ την πρώτη στιγμή όχι μόνο στήριξε αυτή την προσπάθεια, αλλά και γιατί εξακολουθεί να το κάνει και μου πρότεινε να συμμετέχω στην κορυφαία πρωινή εκπομπή του στον Status Radio 94.2 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ πλέον και όχι μόνο κάθε Παρασκευή όπως συνέβαινε μέχρι τώρα.

Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο ούτε για τον ίδιο, αφού ορισμένοι που είχαν ως τώρα συνηθίσει σε εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση, όχι απλά έχουν ενοχληθεί, αλλά προσπαθούν με διάφορους τρόπο να με… φιμώσουν.

Να ξέρουν πάντως, ότι ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ και μετά το διαδίκτυο (στο οποίο ετοιμάζω και νέες… εκπλήξεις) και το ραδιόφωνο, το επόμενο “βήμα” που απομένει, η τηλεόραση, αργά ή (και) γρήγορα θα έρθει. Και θα γίνει από πολύ μακριά(για τον Έβρο εννοώ), αλλά θα βρεθεί πολύ κοντά. Όσοι ξέρουν, καταλαβαίνουν.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ λοιπόν από την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στις 8.30′ στον κορυφαίο ραδιοφωνικό σταθμό του Έβρου και της Θράκης, τον Status Radio 94.2 και θα περάσουμε όμορφα και ωραία(για όσους… πιάνω στο στόμα μου πάντως δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο).