Η Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου απούσα από το πρόγραμμα “Εξοικονομώ κατ’ Οίκον”. Γιατί;

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου απούσα από το πρόγραμμα “Εξοικονομώ κατ’ Οίκον”. Γιατί;

Πέντε Συνεταιριστικές Τράπεζες κατέθεσαν φακέλους για να συμετάσχουν στο σημαντικό πρόγραμμα “Εξοικονομώ κατ’ Οίκον”. Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΒΡΟΥ όμως δεν είναι ανάμεσα σε αυτές, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς από το έγγραφο που δημοσιεύουμε. Δηλαδή δεν συμμετείχε καθόλου στη σχετική διαδικασία και δεν κατέθεσε φάκελο.

Η απορία που εύλογα διατυπώνεται, είναι αν η προηγούμενη διοίκηση ή η καινούργια με Πρόεδρο τον Σταύρο Σταυράκογλου είτε πήρε απόφαση, είοτε αδράνησε και δεν έκανε την παραμικρή προετοιμασία. Μήπως υπάρχει έλλειψη τεχνογνωσίας , όταν άλλες Συνεταιριστικές τράπεζες μικρότερης εμβέλειας κατέθεσαν φάκελο και εντάχθηκαν στο πρόγραμμα;

Οι προσδοκίες των Εβριτών απο τη νέα διοίκηση της τράπεζας με τον εορτάζοντα σήμερα κ.Σταυράκογλου επικεφαλής, που σάρωσε κυριολεκτικά στις εκλογές μαζί με τον  Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χριστόδουλο Τοψίδη, δικαιολογημένα είναι υψηλές. Καλό θα ήταν λοιπόν να μάθουμε ποιός ήταν ο λόγος που δεν παίρνει μέρος η Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου στο πρόγραμμα “Εξοικονομώ κατ Οίκον”.

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΧΖΑ ΕΒΡΟΥ ΜΕΣΑ

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ