Έκκληση Πολυκοινωνικού Αλεξανδρούπολης: Φέρτε μας σχολικά είδη αλλά και αθλητικές φόρμες, παπούτσια

Έκκληση Πολυκοινωνικού Αλεξανδρούπολης: Φέρτε μας σχολικά είδη αλλά και αθλητικές φόρμες, παπούτσια

Έκκληση προς τους γονείς των μαθητών αλλά και όλους τους Αλεξανδρουπολίτες να πάνε στο Πολυκοινωνικό της Αλεξανδρούπολης όσα σχολικά είδη δεν χρειάζονται τα παιδιά τους, αλλά και αθλητικές φόρμες και παπούτσια, κάνουν ο Πρόεδρος Αντώνης Βαμβακερός και τα μέλη του Δ.Σ, με ανακοίνωση τους εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς που ξεκίνησε.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν: “Ο Πρόεδρος του «ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ» του Δήμου Αλεξανδρούπολης κ. Βαμβακερός Αντώνιος και τα μέλη του Δ.Σ., με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, εύχονται στους καθηγητές και στους γονείς τους καλή σχολική χρονιά με υγεία και καλή πρόοδο για όλους.
Κάνουμε έκκληση σ’ όσους γονείς που τα παιδιά τους δεν χρειάζονται τα παλιά τους σχολικά βοηθήματα, τσάντες, κασετίνες και λοιπά σχολικά είδη, καθώς επίσης, αθλητικές φόρμες και παπούτσια, να τα φέρουν στο «ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ» (Καρτάλη 2, πλησίον νέου κολυμβητηρίου), προκειμένου να δοθούν σε μαθητές αδύναμων οικονομικά οικογενειών, που τα έχουν απόλυτη ανάγκη και δεν μπορούν να τα αγοράσουν.


Τέτοιες αξιέπαινες ενέργειες δίνουν κουράγιο και αισιοδοξία σε ανθρώπους που ζουν στα όρια της εξαθλίωσης ότι αύριο θα έρθει μια καλύτερη μέρα γι’ αυτούς και τα παιδιά τους και το σπουδαιότερο να αισθάνονται ότι δεν είναι μόνοι.

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ…
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

ΒΑΜΒΑΚΕΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση