Απόλυτη επιτυχία για την Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών(φωτορεπορτάζ)

Απόλυτη επιτυχία για την Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών(φωτορεπορτάζ)

Με πολύ μεγάλη επιτυχία, οργανωτική, προσέλευσης κόσμου, αγοραστικής κίνησης και οικονομικού απολογισμού, πραγματοποιήθηκε η 22η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση των Φερών από τις 11 έως τις 14 Σεπτέμβρη 2017.

Η συμμετοχή των εκθετών ήταν πολύ ικανοποιητική και στο σύνολο ο αριθμός άγγιξε τους 50 επαγγελματίες και επιχειρήσεις του νομού μας. Συμμετείχαν 26 εκθέτες εσωτερικού χώρου που είναι  παραγωγοί τοπικών προϊόντων , μεταποιητές, επιχειρήσεις που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με την αγροτική εκμετάλλευση, 19 εκθέτες εξωτερικού χώρου με κατασκευαστές και εμπόρους αγροτικού  εξοπλισμού και 6  εκθέτες εξωτερικού χώρου με ζώα.

Καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης έγινε  μεγάλη διακίνηση  προϊόντων και υπηρεσιών με επαφές και εμπορικές συμφωνίες σ’ όλες τις κατηγορίες εκθεμάτων. Τα αποτελέσματα αυτά σίγουρα ικανοποίησαν και επιβράβευσαν όσους έτρεξαν επί μεγάλο χρονικό διάστημα για την πραγματοποίηση της και την επιτυχία της έκθεσης, με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Φερών Νίκο Γκότση. Άνθρωπο που ξέρει να προγραμματίζει, να οργανώνει και να υλοποιεί δράσεις οι οποίες αναδεικνύουν την πόλη και την περιοχή του. Τα συγχαρητήρια που δέχθηκε από όλες τις πλευρές, ήταν για τον ίδιο και τους συνεργάτες του η καλύτερη επιβράβευση.

Στα πλαίσια της Έκθεσης πραγματοποιήθηκαν δύο ημερίδες:
Στις 12-9-2016 με θέμα: «ΔΡΑΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΥΓΡΩΝ ΛΙΒΑΔΙΩΝ-ΒΟΣΚΟΤΟΠΩΝ ΣΤΟ ΔΕΛΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ» με εισηγήτρια την κ. Μακρυγιάννη Ελένη από τον Φορέα Διαχείρισης ΔΕΛΤΑ ΕΒΡΟΥ και

Στις 13-9-2016 με θέμα: « ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΒΑΜΒΑΚΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ»  με ομιλητές τον κ. Σταμάτη Κουρούδη, Πρόεδρο της Εταιρείας ΘΡΑΚΙΚΑ ΕΚΚΟΚΙΣΤΗΡΙΑ και τον κ. Γιάννη Παπαδογιάννη της εταιρείας HECOT S.A.

Επίσης στα εγκαίνια στις 11-9-2016 έλαβε χώρα απονομή βραβείων σε έξι νέες καινοτόμες οικοτεχνίες των Φερών.

Την 22η Πανέβρια Αγροτική έκθεση επισκέφτηκε κόσμος από ολόκληρο τον Έβρο και την Ροδόπη και κλείστηκαν πολλές εμπορικές συναλλαγές.

Η Έκθεση των Φερών αποτελεί πλέον θεσμό για τον Δήμο, γιατί προβάλλεται η περιοχή, τα τοπικά μας προϊόντα, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι εδώ όπου βρίσκεται η καρδιά του Αγροτικού και κτηνοτροφικού χώρου, αναπτύσσεται μια πολύπλοκη δραστηριότητα, που δημιουργείται μέσα από μια σχέση συναλλαγής και συνάφειας τοπικών παραγωγών, μεταποιητών, εμπόρων, προμηθευτών και επισκεπτών και στηρίζει τον Αγρότη και τον Κτηνοτρόφο.

Ο κ.Γκότσης με δήλωση του ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλλαν στην επιτυχία της έκθεσης, τονίζοντας: “Ευχαριστούμε πολύ το προσωπικό της Δημοτικής Ενότητας Φερών και το προσωπικό της πρώην Βιομηχανίας «Θράκης» που εργάστηκαν σε δύσκολες συνθήκες και υπερέβαλαν τον εαυτό τους για το στήσιμο και όλη την διεξαγωγή της 22ης Πανέβριας Αγροτικής Έκθεσης Φερών”.

[post_gallery]