Αγανάκτηση Χατζηαναγνώστου για τις προκλητικές δηλώσεις Κατρούγκαλου που αφορούν συντάξεις

Αγανάκτηση Χατζηαναγνώστου για τις προκλητικές δηλώσεις Κατρούγκαλου που αφορούν συντάξεις

Έξαλλος έγινε και απόλυτα δικαιολογημένα ο αστυνομικός και εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για την Δημοτική Αστυνομία της Αλεξανδρούπολης Κωνσταντίνος Χατζηαναγνώστου, με τις προκλητικές δηλώσεις που έκανε ο νυν Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος για τις συντάξεις, τις οποίες ο ίδιος διέλυσε.

Με τον δικό του απαράδεκτο νόμο εξάλλου, οι χήρες των αστυνομικών, ακόμα και όσων χάνουν την ζωή τους εν ώρα καθήκοντος, θα πρέπει να συγκεντρώνουν μια σειρά προϋποθέσεων για να παίρνουν τη σύνταξη του άνδρα τους. Κι ενώ έκανε όλα αυτά, ο κ.Κατρούγκαλος προκαλεί λέγοντας ότι “κανένας Έλληνας δεν θα είναι φτωχός με τα 384 ευρώ της εθνικής σύνταξης”. Πως να μην αγανακτήσει απόλυτα δικαιολογημένα λοιπόν ο κ.Χατζηαναγνώστου;

Ως Πρόεδρος της Επιτροπής Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων μπορεί να έχει δεχθεί έντονη κριτική για την κατάσταση στους δρόμους της Αλεξανδρούπολης με τις πεζοδρομήσεις, την έλλειψη πάρκινγκ για τα δίκυκλα και πολλά ακόμα, αλλά στο σχόλιο που έκανε στην προσωπική του σελίδα κατά του Υπουργού Κατρούγκαλου ήταν πολύ έντονο.

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση