Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τιμάει το “Έτος Καραθεοδωρή” αφήνοντας το Δημοτικό Σχολείο Ν.Βύσσας χωρίς δασκάλους

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τιμάει το “Έτος Καραθεοδωρή” αφήνοντας το Δημοτικό Σχολείο Ν.Βύσσας χωρίς δασκάλους

Με τον καλύτερο τρόπο τιμάει η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το “Έτος Καραθεοδωρή 2017”, αφού το Δημοτικό Σχολείο Νέας Βύσσσας που φέρει το όνομα της οικογένειας Καραθεοδωρή και σε λίγες μέρες θα το επισκεφθεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, από την Δευτέρα θα τελεί υπό κατάληψη.

Αιτία, οι ελλείψεις δασκάλων, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει μάθημα σε όλες τις τάξεις του 6ατάξιου Δημοτικού, μια και δεν έχουν ακόμα τοποθετηθεί οι δύο εκπαιδευτικοί που λείπουν. Έτσι οι γονείς αποφάσισαν από την Δευτέρα να μην επιτρέψουν στα παιδιά τους να προσέλθουν για μάθημα και παράλληλα θα πραγματοποιήσουν ΚΑΤΑΛΗΨΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, με επικεφαλής τον Σύλλογο Γονένων και Κηδεμόνων.

Τους στηρίζει σύσσωμη η τοπική κοινωνία, με συμπαραστάτες μεταξυ άλλων τον σύλλογο Γυναικών Ν.Βύσσας και πολλούς ακόμα.

Αίτημα των γονέων, των μαθητών αλλά και όλης της κοινωνίας στην περιοχή, είναι να λυθεί άμεσα το πρόβλημα, μια και στο σχολείο παρακολουθούν μαθήματα παιδιά από τρία συνολικά χωριά. Πάντως είναι πρόσφατες οι… πανηγυρικές ανακοινώσεις και των βουλευτών Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ότι αυτή ξεκινάει χωρίς κανένα πρόβλημα και καμιά έλλειψη δασκάλων, καθηγητών και βιβλίων. Μόνο που η πραγματικότητα της Νέας Βύσσας τους διαψεύδει παταγωδώς.