Χριστιανοί γονείς ζητούν απαλλαγή των παιδιών τους απ’ τα νέα Θρησκευτικά για να μην διδάσκονται το Κοράνι

Χριστιανοί γονείς ζητούν απαλλαγή των παιδιών τους απ’ τα νέα Θρησκευτικά για να μην διδάσκονται το Κοράνι

Κόλαφος για τον Υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Γαβρόγλου και για την Κυβέρνηση των ΣΥΡΑΖΑΝΕΛ, με αφορμή τα νέα Θρησκευτικά που θα διδάσκονται στα σχολεία. Χριστιαμνοί γονείς ζητούν απαλλαγή των παιδιών τους από το μάθημα, ώστε να μην διδάσκονται για το Κοράνι και τον Ιουδαϊσμό.

Δεν έφταναν οι συνήθεις-ύποπτοι αυτοαποκαλούμενοι άθεοι, οι οποίοι κάθε τέτοια περίοδο πραγματοποιούν εκστρατεία ενημέρωσης για το πως μπορεί ένας γονέας να πάρει απαλλαγή για το παιδί του από το μάθημα των Θρησκευτικών τώρα φτάσαμε στο σημείο να ζητούν απαλλαγή και Χριστιανοί γονείς!

Μπορεί οι υπεύθυνοι της Επιτροπής της Ελλαδικής Εκκλησίας να υποστηρίζουν πως η «Εκκλησία συναποφασίζει για τα Θρησκευτικά»-άσχετα αν το υπουργείο επισήμως τους διαψεύδει- θεωρώντας πως το μάθημα ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του πιστού λαού αλλά και παράλληλα της εποχής, ωστόσο γονείς στην Μυτιλήνη ζητούν με έγγραφο τους την απαλλαγή των παιδιών τους από την διδασκαλία συγκεκριμένων κεφαλαίων από το μάθημα που υπενθυμίζεται φέτος θα έχει την μορφή φακέλων μαθητή.

Συγκεκριμένα, λοιπόν, γονέας σε Δημοτικό Σχολείο της Μυτιλήνης ζητάει να μην διδαχθεί το παιδί του ό,τι έχει να κάνει με το Κοράνι και τον Ιουδαϊσμό φέτος γιατί όπως λέει τα συγκεκριμένα 5 κεφάλαια «δεν συνάδουν με τα πιστεύω και τις θρησκευτικές πεποιθήσεις της οικογένειας»

Δείτε το φωτογραφικό στιγμιότυπο της αίτησης:

Πηγή: pentapostagma.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση

Επόμενο Άρθρο
Δεύτερο ταξίδι μέσα στο 2017 και μάλιστα σε διάστημα μόλις…