Α.Ε.Διδυμοτείχου: Επιστροφή Συριτούδη, πήρε Δολαπτσόπουλο και φιλικό με Προσκυνητές στο γήπεδο της

Α.Ε.Διδυμοτείχου: Επιστροφή Συριτούδη, πήρε Δολαπτσόπουλο και φιλικό με Προσκυνητές στο γήπεδο της

Δυο ακόμα μεταγραφές ανακοίνωσε η Α.Ε.Διδυμοτείχου, ενισχύοντας περισσότερο το έμψυχο δυναμικό της εν όψει της συμμετοχής στη Γ’ εθνική, ενώ αύριο επιστρέφει στη φυσική της έδρας για το φιλικό με τους Προσκυνητές.

Η ομάδα του Διδυμοτείχου, που συνεχίζει υπό τις οδηγίες του Κρίστο Τελκίνσι την προετοιμασία, ανακοίνωσε την επιστροφή μετά από ένα χρόνο απουσίας στην Καβάλα, του τερματοφύλακα Κωνσταντίνου Συριτούδη, αλλά και την απόκτηση του Κοζανίτη Σωκράτη Δολαπτσόπουλου απ’ την ΠΑΕ Ριζίων.  Ο Πρόεδρος Νίκος Τσουλκανάκης και οι συνεργάτες του στη διοίκηση, συνεχίζουν δηλαδή τις κινήσεις προς κάθε κατεύθυνση, ώστε όλα να είναι έτοιμα στην έναρξη του πρωταθλήματος.
Η επίσημη ανακοίνωση για τον Συριτούδη αναφέρει: “Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 25 χρόνου (11/4/92) τερματοφύλακα Κωνσταντίνου Συριτουδη. Ο Κώστας ένα παιδί γέννημα θρεμα της πόλης μας επιστρέφει μετά από 1 χρόνο που αγωνίστηκε στον ΑΟΚ πιο ώριμος από ποτέ με μοναδικό του μέλημα να δώσει την σιγουριά που χρειάζεται κάτω από τα γκολπόστ η ομάδα μας!
Εμείς να του ευχηθούμε μια δημιουργική χρονιά χωρίς τραυματισμούς! Κωνσταντίνε καλώς ήρθες”!
Όσον αφορά τον Δολαπτσόπουλο, που καλύπτει θέσεις στόπερ και αμυντικού μέσου, τονίζει: “Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 20 χρόνου (8/8/97) ποδοσφαιριστή Σωκράτη Δολαπτσόπουλου.

Ο Σωκράτης κατάγεται από την Κοζάνη αγωνίζεται στις θεσεις των χάφ αλλά και κεντρικος αμυντικος,ξεκίνησε από την Ακαδημια Βοΐου και συνέχισε στην Δράση Τσοτυλίου στην συνέχεια μετακομισε στην Ορεστιαδα για σπουδες.
Επαιξε στην Ασπίς Θουριου στον -Ακριτα Νεας Βυσσας και στην ΠΑΕ Ριζιων την οποία και ευχαριστούμε για την συμβολή της στην μεταγραφή.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Σωκράτη καλώς ήρθες”!
Φιλικό με τους Προσκυνητές στο ανακαινισμένο δημοτικό στάδιο
Το πρώτο της φιλικό στο ανακαινισμένο δημοτικό στάδιο της πόλης θα δώσει αύριο η ΑΕΔ και φυσικά θα είναι μκια ευκαιρία για τον Κρίστο Τελκίνσκι να τσεκάρει την κατάσταση των παικτών του και την πορεία της προετοιμασίας, αλλά και για τον κόσμο να δει από κοντά την ομάδα και το γήπεδο. Το ματς θα ξεκινήσει στις 17.15 και η γενική είσοδος για ενίσχυση της ομάδας θα είναι 5 ευρώ. Τα διαρκείας ισχύουν κανονικά.