Το evros-news.gr στο πλευρό Λαμπάκη και Διανομαρχικής Επιτροπής Ροδόπης-Έβρου κατά των χρυσωρυχείων

Το evros-news.gr στο πλευρό Λαμπάκη και Διανομαρχικής Επιτροπής Ροδόπης-Έβρου κατά των χρυσωρυχείων

Το evros-news.gr μπορεί να βρίσκεται μόλις 4,5 μήνες στον “αέρα” του διαδικτύου, αλλά αν και είναι το πιο νέο σάιτ στο νομό Έβρου, δεν… κρύβεται και παίρνει ξεκάθαρη θέση, ακολουθώντας την προτροπή του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη και της Διανομαρχιακής επιτροπής Ροδόπης-Έβρου κατά του χρυσού.

Βγαίνει μπροστά και ξεκαθαρίζει ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ πως είναι ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ. Στηρίζει τον αγώνα που έκαναν και είναι έτοιμοι να συνεχίσουν κατά της λειτουργίας χρυσορυχείων στην Θράκη μας ο δήμαρχος και η επιτροπή και γι’ αυτό από σήμερα θα υπάρχει το ΜΟΝΙΜΟ banner στην πρώτη σελίδα του evros-news.gr με την ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ εναντίον των χρυσωρυχείων και του χρυσού.

Κι επειδή ο κ.Λαμπάκης, στην άτυπη σύσκεψη που έγινε πρόσφατα στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης με πρωτοβουλία της διανομαρχιακής επιτροπής Ροδόπης-Έβρου κατά του χρυσού κατήγγειλε πως κάποια μέσα μαζικής ενημέρωσης άρχισαν ήδη να χτυπούν θεσμικούς γιατί τα συμφέροντα τους πηγάζουν από τους χρυσοθήρες, καλούμε και τα υπόλοιπα ΜΜΕ του Έβρου να κάνουν ότι και το evros-news.gr. Να τοποθετηθούν ξεκάθαρα ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ και των ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΩΝ όπως κάνουμε εμείς και να βάλουν ΜΟΝΙΜΑ ίδιου περιεχομένου banner στην πρώτη τους σελίδα.

Είμαστε σίγουροι, πως ιδιαίτερα οι καλοί συνάδερφοι από τις πολύ παλαιότερες και πιο καταξιωμένες ιστοσελίδες της περιοχής Alexpoli.gr και Reportal.gr που προέβαλλαν άλλωστε έντονα τις συγκεκριμένες δηλώσεις του δημάρχου Αλεξανδρούπολης και οι διαχειριστές τους είναι ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ στις σκέψεις της εταιρείας που συνεχίζει να έχει στα σχέδια της λειτουργία χρυσωρυχείων σε Πέραμα Έβρου και Σάππες Ροδόπης, θα ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΟΥΝ στον αγώνα αυτό.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα δώσουμε τον αγ΄’ωνα για να μην επιτρέψουμε αυτά που γινόταν παλαιότερα. Όταν δημοσιογράφοι μισθοδοτούμενοι κάθε μήνα από την εταιρεία του χρυσού, πήγαιναν “φυτευτοί” σε τοπικά κανάλια για να προπαγανδίζουν τις απόψεις τους.

Αυτό δεν θα το επιτρέψουμε. Το evros-news.gr ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ και λακούμε τα υπόλοιιπαΜΜΕ του Έβρου ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ

 

Κάντε κλικ πάνω στο μόνιμο banner της πρώτης σελίδας και ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ