“Εξαφανισμένοι” οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τα προβλήματα στα σχολεία του Έβρου

“Εξαφανισμένοι” οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τα προβλήματα στα σχολεία του Έβρου

“Εξαφανισμένοι” παραμένουν εδώ και μέρες, οι τρεις βουλευτές Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσσα Γκαρά, Γιώργος Καίσας και Δημήτρης Ρίζος, όσον αφορά τα προβλήματα που υπάρχουν σε σχολεία του Έβρου και έχουν ξεσηκώσει αντιδράσεις γονέων, εκπαιδευτικών αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στο Καραθεοδώρειο Δημοτικό Σχολείο Νέας Βύσσας, οι γονείς πραγματοποίησαν χθες συμβολική κατάληψη και αποφάσισαν αποχή διαρκείας των παιδιών τους, γιατί λείπουν δυο δάσκαλοι και φυσικά δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά το σχολείο. Στην Λεπτή το δημοτικό σχολείο υποβαθμίστηκε από 3θέσιο σε διθέσιο. Μιλάμε για την περιοχή δηλαδή της κ.Γκαρά, η οποία ενώ είναι… λαλίστατη σε άλλα θέματα και κάθε λίγα λεπτά κάνει διάφορες αναρτήσεις στην προσωπική της σελίδα στο facebook επί παντός επιστητού, στο συγκεκριμένο θέμα “ούτε φωνή, ούτε ακρόαση”.

Θα έχει όντως μεγάλο ενδιαφέρον, πως θα ατικρύσει τους γονείς, τους μαθητές αλλά και τους κατοίκους της Νέας Βύσσας, την Παρασκευή που ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.Βαρθολομαίος θα βρεθεί στο χωριό για να εγκαινιάσει το Μουσείο Καραθεοδωρή και θα επισκεφθεί το σχολείο που φέρει πλέον το όνομα της οικογένειας, αλλά η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το υποβαθμίζει στην πράξη. Εκτός αν δεν εμφανιστεί, που δεν το πιστεύω.

Αλλά και ο κ.Καίσας με τον κ.Ρίζο, οι οποίοι μόνο να… πανηγυρίζουν στο facebook για την Κυβέρνηση και πόσο θαυμάσια πηγαίνει ξέρουν και να εκδίδουν στο ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς αποθεωτικές ανακοινώσεις για το Υπουργείο παιδείας, θα ψελίσουν έστω και μια λέξη για τα τρία συγκεκριμένα σχολεία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν;

Μοιραστείτε το άρθρο

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*