Διδυμότειχο: Προσπάθεια να βρεθεί λύση για το Κλειστό “Κώστας Γκατσιούδης”. Στον “αέρα” επί χρόνια

Διδυμότειχο: Προσπάθεια να βρεθεί λύση για το Κλειστό “Κώστας Γκατσιούδης”. Στον “αέρα” επί χρόνια

Προσπάθειες να βρεθεί λύση για το Κλειστό Γυμναστήριο “Κώστας Γκατσιούδης” που βρίσκεται στον “αέρα” εδώ και πολλά χρόνια, καταβάλλει ο Δήμος Διδυμοτείχου, προκειμένου να μπορεί χωρίς κανένα πρόβλημα να κάνει τις απαραίτητες παρεμβάσεις συντήρησης και λύσης των προβλημάτων που παρουσιάζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Τοπαλούδης που βρέθηκε στην Αθήνα τις προηγούμενες μέρες για σειρά συναντήσεων και επαφών που αφορούν θέματα της πόλης, επισκέφθηκε την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού . συναντήθηκε με τους αρμΌδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, αναζητώντας λύση στο χρόνιο πρόβλημα του Κλειστού Γυμναστηρίου, που από την πρώτη στιγμή της κατασκευής του, διέπεται από ένα… περίεργο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Συγκεκριμένα, όταν επί δημαρχίας Βαγγέλη Παπατσαρούχα αποφασίστηκε να κατασκευαστεί προς τιμήν του Ολυμπιονίκη μας το Γυμναστήριο, ο δήμος Διδυμοτείχου παραχώρησε το οικόπεδο προς την ΓΓΑ. Αυτή όμως ξεκίνησε και το κατασκεύασε, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ. Έτσι το Κλειστό ανήκε ως κτίριο στην ΓΓΑ και ως οικόπεδο στον δήμο Διδυμοτείχου, στον οποίο απλά παραχωρήθηκε η χρήση!!!

Τώρα όμως που θα πρέπει να γίνουν κάποιες παρεμβάσεις βελτίωσης των χώρων, νομικά και γραφειοκρατικά αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Για περισσότερα από 15 χρόνια η ΓΓΑ δεν έκανε αποδοχή του οικοπέδου, αλλά ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΣΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ “Κώστας Γκατσιούδης” στον δήμο.

Ο κ.Τοπαλούδης ενημέρωσε τους υπηρεσιακούς παράγοντες γι’ αυτό το…ερμαφρόδιτο καθεστώς και ζήτησε ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ στον δήμο Διδμοτείχου, προκειμένου να είναι πλέον Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο και να μπορούν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα να γίνονται οι απαραίτητες εργασίες. Πήρε διαβεβαιώσεις ότι το θέμα θα εξεταστεί άμεσα και θα προχωρήσει, αλλά επειδή επί χρόνια η κατάσταση δεν έχει ξεκαθαρίσει, είναι φυσικό αν δεν υπάρξουν συγκεκριμένες κινήσεις και εξελίξεις να είναι επιφυλακτικός.

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση