ΤΡΑΓΩΔΙΑ!!! Βρέθηκαν τα συντρίμμια του εξαφανισμένου αεροσκάφους που απογειώθηκε από Αλεξανδρούπολη

ΤΡΑΓΩΔΙΑ!!! Βρέθηκαν τα συντρίμμια του εξαφανισμένου αεροσκάφους που απογειώθηκε από Αλεξανδρούπολη

Τα συντρίμμια του βρέθηκαν στις Κερασιές Κομοτηνής –

-Νέα Ενημέρωση 19:14

Στις Κερασιές Κομοτηνής βρέθηκαν δυστυχώς τα συντρίμμια του αεροσκάφους που απογειώθηκε από την Αλεξανδρούπολη όπως έγραψε πριν από μισή ώρα το evros-news.gr, με προορισμό τελικά την Ρουμανία και δύο επιβαίνοντες, ένα μικρό ιδιωτικό Ουκρανικό αεροπλάνο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο αεροπλάνο βρίσκονται 2 Ουκρανοί, που ξεκίνησαν σήμερα, Παρασκευή, την πτήση τους, με προορισμό τη Ρουμανία.

Συγκεκριμένα, στις 12:37, 2 αεροσκάφη τύπου CT2K με δύο άτομα πλήρωμα έκαστο, απογειώθηκαν.

Στις 14:50, το ένα αεροσκάφος ανέφερε στο SOFIA FIR (Βουλγαρία) ότι δεν βλέπει το άλλο αεροσκάφος και στις 16:45, αφού προσγειώθηκε στη Ρουμανία, ανέφερε ότι σταμάτησε να βλέπει το άλλο αεροσκάφος 50 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Αλεξανδρούπολης δηλαδή 15 ναυτικά μίλια πριν το SOFIA FIR.

Το Εθνικό Κέντρο Συντονισμού Έρευνας – Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) έθεσε το αεροσκάφος σε φάση κινδύνου στις 17:00, καθόσον η βουλγαρική πλευρά είπε ότι δεν θα κάνει τίποτα. Περίπου 20 λεπτά αργότερα, απογειώθηκε το Super Puma της Λήμνου με σκοπό την έρευνα για το αεροσκάφος.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αεροσκάφος κατέπεσε στην Κερασιά Κομοτηνής, στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, κι ότι τα συντρίμμια βρήκε ένας αγρότης.

Πηγή star.gr

Επόμενο Άρθρο
Νεκροί ανασύρθηκαν πριν μισή ώρα περίπου το ζευγάρι των δύο…

Pin It on Pinterest