Συζήτησαν τα προβλήματα των αστυνομικών της Ορεστιάδας

Στην Ορεστιάδα για την τριήμερη επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, βρέθηκε και ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας και αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών Μάξιμος Χαρακόπουλος, που ήρθε στον Έβρο για την παρουσίαση βιβλίου στην Αλεξανδρούπολη.

Με την ευκαιρία αυτή, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της περιοχής Ορεστιάδας Ηλίας Ακίδης, συναντήθηκε με τον θεσμικό του ρόλο με τον κ.,Χαρακόπουλο, παρουσία του βουλευτή Έβρου Τάσου Δημοσχάκη, επίτιμου αρχηγού της ΕΛΑΣ και αναπληρωτή Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας και του Προέδρου της ΝΟΔΕ Έβρου Άκη Παρασκευόπουλου.

Συζήτησαν τα προβλήματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας αλλά και όλα τα θέματα που αφορούν τους αστυνομικούς της περιοχής, με τον κ.Ακίδη να ενημερώνει και τον Μάξιμο Χαρακόπουλο μια και ο κ.Δημοσχάκης τα γνωρίζει πολύ καλά.