Σοβαρά προβλήματα από την βροχή στη Σαμοθράκη. Κάτοικοι αποκλεισμένοι απ’ τα νερά

Σοβαρά προβλήματα από την βροχή στη Σαμοθράκη. Κάτοικοι αποκλεισμένοι απ’ τα νερά

Πολύ σοβαρά προβλήματα δημιούργησαν οι έντονες βροχοπτώσεις στην Σαμοθράκη και είχαν ως αποτέλεσμα το ύψος του νερού να ανέβει τόσο πολύ, που άνθρωποι του νησιού αποκλείστηκαν σε διάφορα μέρη.

Συγκεκριμένα, κάτοικοι που βρισκόταν στο καφενείο “Σταθμός” στη Χώρα και το Kafe Dimitris, αλλά και σε καφενείο στα Αλώνια, είδαν το νερό να έχει ανέβει επικίνδυνα και παρά την κλειστή πόρτα μπήκε μέσα, με αποτέλεσμα να αγωνιούν και να ενημερώνουν μέσω facebook ότι η κατάσταση είναι δύσκολη μια και το ύψους του νερού ανεβαινε συνεχώς και ήταν αποκλεισμένοι.

Είναι χαρακτηριστικό το βίντεο της κυρίας Ρούλας Κονσαλάκη που δείχνει τα επικίνδυνα ορμητικά νερά

Gepostet von Roula Konsalaki am Montag, 25. September 2017

 

Το ίδιο και στα Αλώνια, όπου για πολύ ώρα ήταν αποκλεισμένοι θαμώνες και λόγω της πολύ έντονης βροχής αλλά και του νερού. αποκλείστηκαν μέσα. Επίσης, στον δρόμο Καμαριώτισσα-Θέρμα ο Πρόεδρος των ερπαγγελματιών του νησιού Γιάννης Γλήνιας προειδοποιεί ότι στο ρέμα του Εφκα το νερό είναι πολύ και περνάει πάνω από το δρόμο.

Ο Δήμος Σαμοθράκης εξέδωσε έκτακτη ανακοίνωση ζητώντας από τους κατοίκους να αποφύτουν τις μετακινήσεις γιατί υπάρχει κίνδυνος

Ε Κ ΤΑ Κ Τ Η Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Σας συνιστούμε μεγάλη προσοχή λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και έντονης βροχόπτωσης να μην γίνονται άσκοπες μετακινήσεις.
Η μετακίνηση με το αυτοκίνητο είναι δύσκολη καθώς πολλά ρέματα έχουν γεμίσει με νερό.