Όλα τα αποτελέσματα του Run-Greece Αλεξανδρούπολης σε 5 και 10 χιλιόμετρα

Όλα τα αποτελέσματα του Run-Greece Αλεξανδρούπολης σε 5 και 10 χιλιόμετρα

Η χαρά της συμμετοχής, ο αθλητισμός και η διασκέδαση, ήταν για την πλειοψηφία των περισσότερων από 4.000 συμμετεχόντων στο φετινό Run Greece της Αλεξανδρούπολης που για μια ακόμη φορά  στάθηκε αντάξια των προσδοκιών και κατάφερε να γίνει σημείο αναφοράς χιλιάδων δρομέων όλων των ηλικιών και προορισμός για τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής, τα κυρίαρχα στοιχεία.

Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να τρέξουν σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και να τερματίσουν στο σημείο αναφοράς αυτής, τον Φάρο. Υπήρχε όμως και το αγωνιστικό μέρος, όπου νικητής στα 10λμ. ήταν ο πρωταθλητής των μεγάλων αποστάσεων Μάρκος Γκούρλιας με 33.19, επίδοση καλύτερη από το 33.40, που του έδωσε τη νίκη και στον περσινό αγώνα. Δεύτερος με 35.53 ήταν ο Χαράλαμπος Βούλκος και τρίτος ο Δημήτρης Τζεφάλης (36.25).
Στις γυναίκες (10χλμ.) πρώτη πέρασε τη γραμμή του τερματισμού η Σόνια Τσεκίνη με 38.02 σε έναν αγώνα προετοιμασίας ενόψει του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.
Ο Σαλί Τσιτάκ όπως και πέρυσι έτσι και φέτος ήταν νικητής στα 5χλ. με 17.46, ενώ στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών νικήτρια αναδείχθηκε η Ερμιόνη Χάσκη (20.59).
Ο Αγώνας της Αλεξανδρούπολης διοργανώθηκε από τον ΣΕΓΑΣ με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης και τον Δήμο Αλεξανδρούπολης,

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ αποτελέσματα Run-Greece Αλεξανδρούπολη:

10Km

5Km