“Έλαμψαν δια της απουσίας τους” οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Σαμοθράκη

“Έλαμψαν δια της απουσίας τους” οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Σαμοθράκη

Η Σαμοθράκη υπέστη το βράδυ της Δευτέρας βιβλικές καταστροφές από την πρωτοφανούς έντασης θεομηνία και όλη μέρα χθες προσπαθούσε να επουλώσει τις πληγές της. Κυβερνητικοί παράγοντες, υψηλόβαθμα στελέχη του κρατικού μηχανισμού βρέθηκαν στο άγρια χτυπημένο από τις πρωτοφανείς βροχοπτώσεις νησί, αλλά οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ “έλαμψαν δια της απουσίας τους”. 

Η Νατάσα Γκαρά, ο Γιώργος Καίσας και ο Δημήτρης Ρίζος, δεν βρήκαν λίγο χρόνο να μεταβούν στο σκληρά δοκιμαζόμενο νησί, έστω για ηθική συμνπαράσταση των κατοίκων. Οι δυο τελευταίοι μάλιστα που είναι και γιατροί στο επάγγελμα, να επισκεφθούν το Κέντρο Υγείας που επλήγη πολύ σοβαρά και υπέστη ζημιές. Η κ.Γκαρά το μόνο που έκανε μέσω της προσωπικής της σελίδας στο facebook, ήταν να ανεβάζει φωτογραφίες και ν’ αναφέρει ποιά κυβερνητικά στελέχη μεταβαίνουν στη Σαμοθράκη, τα οποία προέβαλλε μάλιστα άμεσα και το… προσωπικό της γραφείο τύπου στο διαδίκτυο.

Αντίθετα, ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιος Δημοσχάκης, ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν στο νησί και συμμετείχε στις συνεχείς συσκέψεις που έγιναν από το πρωί σχεδόν. Η Κυβέρνηση φυσικά ήταν παρούσα και μάλιστα αντέδρασε άμεσα, με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Καπάκη επικεφαλής και άλλων συναδέρφων του και φυσικά ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης που έκανε και αρκετά χιλιόμετρα οδικώς προκειμένου να διαπιστώσει “ιδίοις όμμασι” το μέγεθος της καταστροφής και να δώσει λύσεις. Όπως και η Περιφέρεια ΑΜ-Θ με τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο και τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς.

Αλλά η κυβερνητική παρουσία και μάλιστα άμεση, δεν αλλάζει  φυσικά τα δεδομένα για τους τρεις Εβρίτες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Μοιραστείτε το άρθρο

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*