Ηλεκτρονική πλατφόρμα για επιχειρηματίες του τουρισμού παρουσιάστηκε στην Αλεξανδρούπολη

Ηλεκτρονική πλατφόρμα για επιχειρηματίες του τουρισμού παρουσιάστηκε στην Αλεξανδρούπολη

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, η οποία έχει ορισθεί στις 27 Σεπτεμβρίου, παρουσιάστηκε σε ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης η ηλεκτρονική πλατφόρμα Travel Massive σε τοπικούς επιχειρηματίες του τουρισμού. Η παρουσίαση έγινε από τις ιδιοκτήτριες της εταιρείας προώθησης τουριστικών προορισμών  RESPOND ON DEMAND, που διευθύνουν και το chapter Travel Massive Βορείου Ελλάδας.


Το Travel Massive προσφέρει δωρεάν ευκαιρίες δικτύωσης στα μέλη του, που είναι άνθρωποι του τουρισμού από όλο τον κόσμο. Μέσω αυτού οι χρήστες της πλατφόρμας οι οποίοι δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο χώρο του τουρισμού σε ολόκληρο τον κόσμο, έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους και να αναπτύξουν συνέργιες γνωρίζοντας νέους προορισμούς όπως στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Δήμος μας και κατ’ επέκταση η Θράκη.

Πρόσκληση απευθύνθηκε σε όλους όσους εμπλέκονται με τον τουρισμό στη Θράκη ώστε να εγγραφούν δωρεάν και να επωφεληθούν των επαφών που προσφέρει. Τον Δήμο Αλεξανδρούπολης εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Οικισμών και Καθημερινότητας, κ. Ιωάννης Βαταμίδης, ο οποίος δεσμεύθηκε πως ο Δήμος θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια αυτή μέσω των διαύλων επικοινωνίας που διαθέτει,  αλλά και στη μεγάλη εκδήλωση που προετοιμάζεται στις αρχές του 2018 με τη φιλοξενία σημαντικών επαγγελματιών του τουρισμού που θα έχει ως στόχο την προβολή της περιοχής.