Ομαδικές αιτήσεις με την επωνυμία “Τουρκικός” ετοιμάζουν σύλλογοι σε όλη την Θράκη

Ομαδικές αιτήσεις με την επωνυμία “Τουρκικός” ετοιμάζουν σύλλογοι σε όλη την Θράκη

Την στιγμή που η Κυβέρνηση ετοιμάζεται να φέρει προς ψήφιση την περίφημη αντεθνική (ν)τροπολογία για την αναγνώριση της “Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης”, αφού και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου αποφάσισαν πλέον να την ψηφίσουν μετά την στήριξη που παρείχε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στον αρχηγό τους για τα καζίνα και τις ρουλέτες στο Λονδίνο και τις τηλεφωνικές κουβέντες με τον υπόδικο για εμπόριο ναρκωτικών Γιαννουσάκη, κάποιοι σε όλη την Θράκη ετοιμάζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, από την στιγμή που όλα δείχνουν πως η συγκεκριμένη (ν)τροπολογία, που ανοίγει την “κερκόπορτα” στην περιοχή μας, θα έρθει στην Βουλή και θα ψηφιστεί από την κυβερνητική πλειοψηφία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, πολλοί σύλλογοι της μουσουλμανικής μειονότητας ετοιμάζουν ήδη αιτήσεις προς τα Πρωτοδικεία σε όλη την Θράκη και φυσικά νέα καταστατικά, προκειμένου να μετονομαστούν σε “Τουρκικά” αφού ο νόμος πλέον θα τους δίνει αυτό το δικαίωμα. Όλη αυτή την προσπάθεια την συντονίζουν φυσικά άνθρωποι του Τουρκικού Προξενείου, που είναι γνωστό για την ανθελληνική του δράση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΞΕΦΤΙΛΑ: Οι ΑΝΕΛ ετοιμάζονται να ψηφίσουν τώρα υπέρ της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης»

Μόλις λοιπόν η συγκεκριμένη επικίνδυνη για την Θράκη μας και την Ελλάδα διάταξη δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, αμέσως θα αρχίσουν να κατατίθενται ομαδικές αιτήσεις και θα “ξεφυτρώνουν” στους τρεις νομούς μας αλλά και στα Δωδεκάνησα, σε Κω και Ρόδο, σύλλογοι με την επωνυμία “Τουρκικός”, ενώ μέχρι τώρα αυτό δεν συνέβαινε. Η συνθήκη της Λωζάννης αναφέρεται βέβαια ξεκάθαρα σε μουσουλμανική μειονότητα, αλλά το επόμενο “βήμα” στον σχεδιασμό των Τούρκων θα είναι να θέσουν θέμα αναγνώρισης πλέον τουρκικής μειονότητας στην Θράκη, τη Ρόδο και την Κω. “Δεν μπορεί η Ελλάδα να αναγνωρίζει επίσημα ότι υπάρχουν στο έδαφος της σύλλογοι που ονομάζονται τουρκικοί και άρα τα μέλη τους είναι Τούρκοι και παράλληλα να υποστηρίζει πως δεν υπάρχει τουρκική μειονότητα”, θα είναι ο ισχυρισμός της σε όλη την διεθνή κοινότητα, όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά τις κινήσεις της γειτονικής χώρας. Οι οποίες διαχρονικά είναι προγραμματισμένες και μεθοδευμένες πολύ καλά.

Αυτή την ΤΕΡΑΣΤΙΑ “ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ” θα ανοίξουν λοιπόν με την ψήφο τους και ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΒΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά, Γιώργος Καίσας, Δημήτρης Ρίζος, αλλά και οι υπόλοιποι του κυβερνώντος κόμματος από την Ροδόπη και την Ξάνθη. Καλά, οι μουσουλμάνοι βουλευτές θα το κάνουν με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση. Αλλά μαζί τους φυσικά θα το κάνει και ο Τέρενς Κουίκ, υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που παρίστανε και τον “τουρκοφάγο”(για να μην ξεχνιόμαστε), αλλά και οι άλλοι βουλευτές των ΑΝΕΛ. Όλοι αυτοί φυσικά ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥΣ. Δυστυχώς ανάμεσα τους είναι και ένα κορυφαίο στέλεχος των ΑΝΕΛ, ο Παναγιώτης Σγουρίδης, τον οποίο  γνωρίζουν καλά πόσο αγώνα έδωσε διαχρονικά εναντίον της προπαγάνδας του Τουρκικού προξενείου Κομοτηνής και των πρακτόρων της Άγκυρας στη Θράκη. Τώρα προκειμένου να κρατήσει το πόστο που του έχει δώσει ο Καμμένος στους ΑΝΕΛ, θα δεχθεί να παραμείνει σε ένα κόμμα που θα συμπράξει σε αυτή την αντεθνική (ν)τροπολογία;