Σαμοθράκη: Συγκλονιστικό βίντεο με το εσωτερικό του δημαρχείου να είναι βομβαρδισμένο τοπίο

Σαμοθράκη: Συγκλονιστικό βίντεο με το εσωτερικό του δημαρχείου να είναι βομβαρδισμένο τοπίο

Εικόνα βομβαρδισμένου τοπίου θυμίζει το εσωτερικό του δημαρχείου της Σαμοθράκης, στο συγκλονιστικό βίντεο που για πρώτη φορά παρουσιάζεται και δείχνει τον τοίχο που γκρέμισε η μανία του ορμητικού νερού κατά την διάρκειας της πρωτοφανούς θεομηνίας.

Ο πρόεδρος των Μοτοσυκλετιστών Αλεξανδρούπολης και κοινοτικός σύμβουλος Μάκρης Κρίτου Κριτής που επισκέπτεται συχνά το νησί, είναι αυτός που αποτύπωσε στο φοβερό αυτό βίντεο τις εικόνες που δείχνουν… κρανίου τόπο σε όλα τα σημεία του δημαρχείου, που είναι φυσικά ακατάλληλο για οτιδήποτε και θα χρειαστεί πολύ καιρό να αποκατασταθεί.

Gepostet von Kritou Kritis am Mittwoch, 27. September 2017

Συνάντηση με Σκουρλέτη στην Αθήνα για την αποκατάσταση 

των ζημιών ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Πέτροβιτς 

Επιστρέφοντας από την Σαμοθράκη όπου βρέθηκε από το μεσημέρι της Τρίτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς βρέθηκε χθες στην Αθήνα και συναντήθηκε με τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη. Του περιέγραψε την κατάσταση και ζήτησε την έμπρακτη στήριξη της Κυβέρνησης στο δοκιμαζόμενο από τη βιβλική καταστροφή νησί του Έβρου. Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε η άμεση οικονομική ενίσχυση του δήμου Σαμοθράκης με το ποσό των 150.000 ευρώ για τα πρώτα έξοδα.