Η κυβέρνηση απαγορεύει στα Τάγματα Εθνοφυλακής να παρελάσουν την 28η Οκτωβρίου!!!

Η κυβέρνηση απαγορεύει στα Τάγματα Εθνοφυλακής να παρελάσουν την 28η Οκτωβρίου!!!

Η Κυβέρνηση απαγορεύσει στους Εθνοφύλακες να παρελάσουν την 28η Οκτωβρίου, με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη, την στιγμή που το 2017 έχει κηρυχτεί από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ως «Έτος Εφέδρων και Εθνοφυλάκων».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Λαμπράκη στο defenceline.gr, με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη απαγορεύεται η παρέλαση των Ταγμάτων Εθνοφυλακής στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2017!!! Η απόφαση του ΥΠΕΣ, με αριθμό πρ. 31849 και ημερομηνία 21 Σεπτεμβρίου 2017 που απευθύνεται προς την Προεδρεία της Δημοκρατίας, τα υπουργεία, τους φορείς της αυτοδιοίκησης , αλλά και τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΓΕΕΘΑ και των Σωμάτων, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ στα Τάγματα Εθνοφυλακής λάβουν μέρος στις παρελάσεις για την επέτειο του ΟΧΙ, σε όλη την επικράτεια!

Δείτε το επίμαχο σημείο:

2017 09 27 2

Το επίμαχο έγγραφο, το οποίο πέρα από την κοινοποίησή του στους παραπάνω φορείς, έχει δημοσιευθεί και στην Διαύγεια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΔΩ

2017 09 27

2017 09 27 1

Η προκλητική αυτή απόφαση, έρχεται σε μια περίοδο όπου ο θεσμός της Εθνοφυλακής αναβαθμίζεται λόγω των αυξανόμενων αναγκών του Στρατού Ξηράς, τα Τάγματα επανδρώνονται με περισσότερους άνδρες, ενώ μετά από μεγάλη προσπάθεια της ηγεσίας, των διοικητών και του συνόλου του προσωπικού, η παρεχόμενη εκπαίδευση αλλάζει προς το καλύτερο, εισάγοντας νέα δεδομένα που θα επιτρέχουν στον μαχητή να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του σύγχρονου πεδίου της μάχης, αν και όποτε χρειαστεί.

Οι Εθνοφύλακες, όπως και το σύνολο των Ενόπλων Δυνάμεων ετοιμάζονται να τιμήσουν την Εθνική Επέτειο και όσους αντιστάθηκαν στην ιταλική εισβολή, τους μαχητές και τους πεσόντες, οι οποίοι ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΗΤΑΝ ΕΦΕΔΡΟΙ που κλήθηκαν μέσω της επιστράτευσης να πολεμήσουν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ομαδικές αιτήσεις με την επωνυμία «Τουρκικός» ετοιμάζουν σύλλογοι σε όλη την Θράκη

Προφανώς και για την λήψη της συγκεκριμένης απόφασης, έπαιξαν ρόλο οι αριστερές ιδεοληψίες και η αποστροφή σε κάθε τι εθνικό. Πατρίδα, Σημαία, Θρησκεία, Στρατός, Παιδεία, αποτελούν …αλλεργιογόνες έννοιες για την κυβέρνηση της Αριστεράς – ΑΝΕΛ, παρά το γεγονός ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις καλούνται συνεχώς να υποκαθιστούν (και το κάνουν με απόλυτη επιτυχία) τις ανύπαρκτες υπηρεσίες, σε κάθε κρίση και σε κάθε ανάγκη της κοινωνίας.

Παράλληλα, ο ενθουσιασμός των Εθνοφυλάκων, η ανταπόκριση στο κάλεσμα της πατρίδας και η διάθεσή τους για προσφορά, αλλά και η μεγάλη ανταπόκριση και αποδοχή των πολιτών σε κάθε εμφάνιση των Ταγμάτων Εθνοφυλακής σε παρελάσεις ή άλλες εκδηλώσεις, προκαλεί πονοκέφαλο στους εθνομηδενιστές, οι οποίοι φροντίζουν να το δείχνουν με κάθε ευκαιρία.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, πως το 2017, έχει κηρυχτεί από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ως «Έτος Εφέδρων και Εθνοφυλάκων», ενώ με βρίσκεται ένα βήμα πριν την ψήφισή του και ο νέος νόμος που θα διέπει τον θεσμό της Εθνοφυλακής, με σκοπό την αναβάθμισή της.

Αλήθεια, είναι εν γνώση του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμένου, η απόφαση του κυβερνητικού εταίρου; Προφανώς και είναι, καθώς το έγγραφο έχει κοινοποιηθεί και στο ΥΠΕΘΑ. Έχει κάνει ενέργειες ο υπουργός, ώστε να αρθεί η παράλογη αυτή αξίωση και τα Τάγματα Εθνοφυλακής, τα οποία στελεχώνονται από συνειδητοποιημένους πολίτες κάθε περιοχής και αποτελούν σάρκα των ίδιων των τοπικών κοινωνιών;

Ποιες είναι οι ενέργειες του Αρχηγού ΓΕΣ κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος έχει δείξει τεράστιο ενδιαφέρον για τους Εθνοφυλακές και με κάθε ευκαιρία βρίσκεται στο πλευρό τους, παρακολουθώντας τις εκπαιδευτικές τους δραστηριότητες και τονώνοντας το ηθικό τους;

Η απαγόρευση στα Τάγματα Εθνοφυλακής να παρελάσουν, αποτελεί μια βάναυση προσβολή απέναντι στις Ένοπλες Δυνάμεις και κυρίως στον Στρατό Ξηράς στα Τάγματα Εθνοφυλακής, στις Διοικήσεις τους και σε κάθε ενεργό Εθνοφύλακα προσωπικά.

Πηγή: defenceline.gr