Αλεξανδρούπολη: Το καλοκαίρι τελείωσε και ακόμα φτιάχουν τα στέγαστρα του δημοτικού κάμπινγκ

Αλεξανδρούπολη: Το καλοκαίρι τελείωσε και ακόμα φτιάχουν τα στέγαστρα του δημοτικού κάμπινγκ

Το καλοκαίρι έχει τελειώσει προ πολλού, το κρύο είναι έντονο πλέον στην Αλεξανδρούπολη και φυσικά σε όλο τον Έβρο, πέρασαν σχεδόν τρεις μήνες από το ξεκίνημα των εργασιών αποκατάστασης στα στέγαστρα του δημοτικού κάμπινγκ, αλλά ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Ρίχνοντας κανείς μια ματιά στυα θέματα της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπόλης την ερχόμενη Τετάρτη 4 Οκτωβρίου και ώρα 19:00, βλέπει ότι το 10ο θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι: “Έγκριση 2ης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης έργου ¨Αποκατάσταση Στεγάστρων Κάμπινγκ¨(Εισηγ, κ. Κουκουράβας Γ.)”.

Όταν το evros-news.gr εδίχε δημοσιεύσει καταγγελίες χρηστών του κάμπινγκ για την πολύ άσχημη κατάσταση που βρίσκονται πολλοί χώροι του, μεταξύ των οποίων και τα στέγαστρα, ο Πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ Τριαντάφυλλος Αρβανιτίδης είχε παραδεχθεί το πρόβλημα σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις. Μιλώντας μάλιστα στον MAXIMUM FM στις 30 Ιουνίου, δήλωσε ότι σε λίγες μέρες πιάνει δουλειά ο εργολάβος αφού ξεπεράστηκαν τα γραφειοκρατικά προβλήματα και έτσι άμεσα τα στέγαστρα θα αποκατασταθούν. “Επιλέχθηκε ο εργολάβος και αφού διαπίστωσε και κατέγραψε τί χρειάζεται,. θα αρχίσουν σε λίγες μέρες τα έργα  αποκατάστασης των ζημιών. Είναι θέμα δυο-τριών ημερών να αρχίσει να δουλεύει το συνεργείο του εργολάβου» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Αρβανιτίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σε αυτά τα χάλια βρήκαν το camping του δήμου Αλεξανδρούπολης

Πέρασε όμως ο Ιούλιος, έφυγε και ο Αύγουστος, τελείωσε και ο Σεπτέμβριος, λουόμενοι δύσκολα να υπάρξουν, αλλά τα στέγαστρα ακόμα να ολοκληρωθούν. Γιατί να χρειάζεται αλλιώς δεύτερη παράταση της προθεσμίας εκτέλεσης του έργου”;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Αρβανιτίδης: Ο βαρύς χειμώνας και οι…χοντροί φταίνε για κατεστραμμένα σκέπαστρα και ξαπλώστρες!!!

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση