Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ: Τρεις προτάσεις του ΕΒΡΟ…betατζή για ταμείο

Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ: Τρεις προτάσεις του ΕΒΡΟ…betατζή για ταμείο

Την περασμένη φορά είχαμε… βατερλό. Δεν μας βγήκαν οι προτάσεις και φυσικά ο… κουβάς ήρθε. Αν κερδίζαμε άλλωστε συνέχεια, δεν χρειαζόταν να δουλεύουμε. Σήμερα όμως ελπίζω να επιστρέψουμε στα πετυχημένα προγνωστικά και να πάμε ταμείο.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΑΪΝΤΖ: Ξεκινάνε από τη Γερμανία, όπου  η Βόλφσμπουργκ την προηγούμενη αγωνιστική πήρε ισοπαλία (2-2) μέσα στο Μόναχο από τη Μπάγερν! Σήμερα υποδέχεται τη ντεφορμέ Μάιντζ που μακριά από το γήπεδό της δεν έχει καν σκοράρει. Ο προπονητής της Σμιντ γνωρίζει επίσης πολύ καλά τη Μάιντζ, αφού πέρσι ήταν τεχνικός της.

Οπότε: 1

ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ-ΟΞΦΟΡΝΤ: Η Πιτέρμπορο στην Αγγλία έχει επτά στα δέκα over και τέσσερα στα πέντε ματς στην έδρα της, ενώ διατηρεί και την παραγωγικότερη επίθεση στην κατηγορία. Υποδέχεται την Όξφορντ που έρχεται από πέντε σερί over…

Οπότε: Over

ΧΟΜΠΡΟ-ΟΝΤΕΝΣΕ: Στη Δανία βλέπουμε σε πολύ υψηλές αποδόσεις το over στον αγώνα της Χόμπρο με την Οντένσε. Η Χόμπρο είναι μια ομάδα που παίζει πολύ επιθετικά και έτσι δέχεται και πετυχαίνει εύκολα το γκολ. Μέσα στην έδρα της συμπλήρωσε τέσσερα οver σε  πέντε παιχνίδια.

Οπότε: Over