Στην Σαμοθράκη χθες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου

Στην Σαμοθράκη χθες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου

Στην Σαμοθράκη βρέθηκαν χθες βράδυ οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, προκειμένου να διαπιστώσουν “ιδίοις όμμασι” την τραγική κατάσταση που δημιουργήθηκε από την πρωτοφανή θεομηνία και να ενημερωθούν για την πορεία αποκατάστασης των τεράστιων καταστροφών που προκάλεσε.

Χρειάστηκε να περάσουν βέβαια τέσσερις ημέρες, αλλά όπως επισημάναμε και στην περίπτωση της βοήθειας από τον δήμο Αλεξανδρούπολης, κάλλιο αργά παρά ποτέ. Η Νατάσσα Γκαρά, ο Γιώργος Καίσας και ο Δημήτρης Ρίζος, μαζί με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ είχαν σύσκεψη με τον Δήμαρχο Θανάση Βίτσα, τον ταξίαρχο που είναι επικεφαλής του στρατού και για άλλη μια φορά προσφέρει σημαντική βοήθεια, στελέχη του Δήμου, της πυροσβεστικης, των άλλων υπηρεσιών και τους επαγγελματίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Έλαμψαν δια της απουσίας τους» οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Σαμοθράκη

Ο κ.Βίτσας ανέλυσε στους τρεις κυβερνητικούς βουλευτές την κατάσταση που υπήρχε στο νησί το πρωί της Τρίτης μετά την βιβλική καταστροφή, τις κινήσεις που έγιναν μέχρι τώρα, αλλά κυρίως αυτά που πρέπει να γίνουν…. ΧΘΕΣ ώστε να αποκατασταθεί άμεσα η ζωή στο νησί και φυσικά να υπάρξουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις από την Κυβέρνηση για την αποζημίωση όσων επλήγησαν τα σπίτια, τα καταστήματα και οι περιουσίες τους.

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση