Όλοι οι δρόμοι οδηγούν αύριο στην πρεμιέρα της Α.Ε.Διδυμοτείχου στη Γ’ εθνική

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν αύριο στην πρεμιέρα της Α.Ε.Διδυμοτείχου στη Γ’ εθνική

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Αύριο Κυριακή 1 Οκτωβρίου, η ιστορική Α.Ε.Διδυμοτείχου έχει… ραντεβού με την ιστορία, αφού για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, όπου ανέβηκε πέρυσι πανηγυρικά. Στις 4 το απόγευμα υποδέχεται το Νέστο Χρυσούπολης και με την αναμενόμενη δυναμική συμπαράσταση του κόσμου της, θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα αυτή την καινούργια σελίδα στην 84χρονη ιστορία της στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θα είναι όλοι εκεί. Οι νυν ποδοσφαιριστές που αποτελούν το φετινό της ρόστερ και ο Βούλγαρος τεχνικός Κρίστο Τελκίνσκι. Η διοίκηση με επικεφαλής τον Πρόεδρο Νίκο Τσουλκανάκη, που όλοι μαζί, μια γροθιά, κατάφεραν πέρυσι αυτή την τεράστια επιτυχία και συνεχίζουν με το ίδιο κέφι και διάθεση. Οι πρώην ποδοσφαιριστές της, εκείνοι που το 1980 κατέκτησαν το Κύπελλο Ερασιτεχνών, την μεγαλύτερη επιτυχία μέχρι να έρθει η φετινή άνοδος στη Γ΄εθνική. Αλλά και πολλοί που δικαιούνταν να γευθούν χρόνια νωρίτερα κάτι παρόμοιο, όμως το βρώμικο παρασκήνιο τους το στέρησε πολλέ ςφορές με ελεεινές διαιτησίες και μεθοδεύσεις σε καθοριστιά ματς.

Θα είναι φυσικά ο φοβερός κόσμος της ΑΕΔ. Με μπροστάρηδες τους νέους, αλλάκαι  άνθρωποι κάθε ηλικίας από την πόλη, τα γύρω χωριά, ολόκληρη την περιοχή και το νομό Έβρου, αφού η Α.Ε.Διδυμοτείχου είναι φέτος ο εκπρόσωπος του νομού στις εθνικές κατηγορίες.  Δημιουργώντας την γνωστή σε όλους εκπληκτική ατμόσφαιρα συμπαράστασης, ώστε να βάλουν… φτερά στα πόδια των ποδοσφαιριστών για να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό “μαραθώνιο” της Γ’ εθνικής. Θα είναι και εκεί… ψηλά εκείνοι που “έφυγαν”. Παίκτες που φόρεσαν τη φανέλλα της και την τίμησαν και τώρα δεν βρίσκονται στη ζωή. Είναι σίγουρο πως θα βλέπουν ικανοποιημένοι την πρεμιέρα της ΑΕΔ.

Το κάλεσμα της διοίκησης στον κόσμο

Η διοίκηση της ομάδας απηύθυνε κάλεσμα με ανακοίνωση της σε όλο τον κόσμο, να γεμίσει αύριο τις εξέδρες του Δημοτικού σταδίου Διδυμοτείχου, με ανακοίνωση της που αναφέρει: “Το Δ.Σ της Αθλητικής Ένωσης Διδυμοτείχου, του ιστορικού αθλητικού σωματείου της Θράκης που μετράει 84 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας από το 1933 (έτος ίδρυσης της), με αφορμή την συμμετοχή της ποδοσφαιρικής ομάδας στο πρώτο παιχνίδι της Γ’ εθνικής κατηγορίας, απευθύνει πρόσκληση στους φιλάθλους του Διδυμοτείχου και του Έβρου, να παρευρεθούν στο Δημοτικό Στάδιο Διδυμοτείχου την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017 στις 4 μ.μ. με σκοπό να ενισχύσουν με την παρουσία τους την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Α.Ε.Διδυμοτείχου: Πρεμιέρα με το Νέστο Χρυσούπολης την 1η Οκτωβρίου. ΔΕΙΤΕ όλο το πρόγραμμα

Το Δ.Σ απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση ιδιαιτέρως στους μαθητές των Δημοτικών σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης του Διδυμοτείχου και του νομού μας γενικότερα, να δώσουν το βροντερό παρόν τους την Κυριακή ενυσχύοντας τους ποδοσφαιριστές μας απέναντι στο Νέστο Χρυσούπολης. Η Α.Ε. Διδυμοτείχου είναι η μόνη ποδοσφαιρική ομάδα που εκπροσωπεί το νομό Έβρου στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας και το γεγονός αυτό προσδίδει ιδιαίτερο βάρος.

Θα ακουστεί για πρώτη φορά ο Ύμνος της ΑΕΔ που έγραψε ο Γιώργος Μανάκας

Μια ώρα πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, στις 3 μ.μ. και κατά την διάρκεια της παρουσίασης των εορταστικών δρώμενων, θα παρουσιαστεί σε Πανελλήνια πρώτη ο Ύμνος της Α.Ε.Διδυμοτείχου για βαρύτονο τενόρο, παιδική χορωδία και ορχήστρα σε μουσική σύνθεση, ενορχήστρωση και ποίηση του βραβευμένου Διδυμοτειχίτη συνθέτη, μαέστρου και παιδαγωγού κ.Γεωργίου Μανάκα. Ο κ.Μανάκας αποδέχθηκε αφιλοκερδώς την ανάθεση της σύνθεσης του ύμνου της ομάδας μας και το Δ.Σ τον ευχαριστεί δημοσίως για την εξαιρετική του προσφορά.

Σημειωτέον, η είσοδος των παιδιών μέχρι 14 ετών στο γήπεδο είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου και από ώρα 3 μ.μ όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Διδυμότειχο και το Δημοτικό στάδιο της πόλης, για την πρεμιέρα της Α.Ε.Διδυμοτείχου στην Γ’ εθνική”.

Το ρόστερ της ομάδας

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Βασίλης Κυριακίδης (30)

Άγγελος Συριτούδης (17)

Κώστας Συριτούδης (25)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Βασίλης Παπουδης (20)

Βασίλης Παντελίδης (20)

Στράτος Τζανετάκος (29)

Κοτζά Αλί (25)

Δημήτρης Τερτσούδης  (26)

Αλεξάντερ Χρίστεφ

Κώστας Γκιντίδης (18)

Νίκος Θάνος (27)

Δημήτρης Αλεξακίδης (16)

ΜΕΣΟΙ

Στέφανος Πετρόπουλος (29)

Αλέξανδρος Μαμρικισβίλι (29)

Βαγγέλης Καζάλας (22)

Γιλμάζ Σουλεϊμάνογλου

Κάρεν Αβογιάν (31)

Σωκράτης Δολαπτσόπουλος (20)

Αποστόλης Πατιαλάκας (18)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Δημήτρης Ιντζές (30)

Μεμέτ Εμρέ (25)

Ηλίας Ζαφειρόπουλος (20)

Δημήτρης Γιαννόπουλος (31)

Χάρης Ασπιώτης (18)