Την εκρηκτική ανοδική πορεία του evros-news.gr, επιβεβαιώνει πανηγυρικά το παγκόσμιο alexa.com

Την εκρηκτική ανοδική πορεία του evros-news.gr, επιβεβαιώνει πανηγυρικά το παγκόσμιο alexa.com

Πανηγυρική επιβεβαίωση της εκρηκτικής ανοδικής πορείας του evros-news.gr στους μόλις 5 μήνες λειτουργίας του, από την κορυφαία ξένη ιστοσελίδα alexa.com, η οποία μετράει την κατάταξη  στην Ελλάδα των sites της χώρας μας, άρα και του νομού Έβρου, αλλά και την παγκόσμια θέση που αυτά έχουν.

Συγκεκριμένα και επειδή εκτός από τους γνώστες του χώρου, ο πολύς κόσμος είναι φυσικό να μην το γνωρίζει, το alexa.com κατατάσσει όλες τις ιστοσελίδες με βάση την επισκεψιμότητα τους διαχρονικά. Πόσοι δηλαδή άνθρωποι έχουν μπει και τις έχουν διαβάσει. Όσο πιο χαμηλό αριθμό κατάταξς έχει μια ιστοσελίδα, πλησιάζει δηλαδή προς το νούμερο 1, τόσο περισσότερες είναι οι “επισκέψεις” που έχουν γίνει σε αυτή.

Αυτό βέβαια είναι άδικο για τα καινούργια sites, όπως είναι και το evros-news.gr, αφού συγκρίνεται η επισκεψιμότητα του με αυτή ιστοσελίδων που έχουν πολλά χρόνια στον “αέρα” του διαδικτύου.

Κι όμως, παρ όλα αυτά μεταξύ των ειδησεογραφικών sites του νομού Έβρου, αυτή την στιγμή το evros-news.gr βρέθηκε στην 3η θέση. Αφήνοντας πίσω του ιστοσελίδες που λειτουργούν εδώ και πολλά χρόνια, αλλά οι συνολικές τους “επισκέψεις” είναι προφανώς λιγότερες από αυτές που έχουμε πετύχει εμείς σε μόλις 5 μήνες.

Όλα τα υπόλοιπα ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ και αυτό δεν έγινε τυχαία. Επιτεύχθηκε ΧΑΡΗ ΣΕ ΣΑΣ, τους χιλιάδες αναγνώστες του evros-news.gr, που μπαίνετε καθημερινά και μας διαβάζετε. Που ανοίξατε μια τεράστια αγκαλιά και μας στηρίξατε από την πρώτη στιγμή, αναδεικνύοντας μας στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ σας ΣΥΝΗΘΕΙΑ. 

Όποιος λοιπόν αμφισβητεί όσα υποστηρίζουμε, μπορεί να κάνει τέσσερις απλές κινήσεις:

  1. Να μπει στο www.alexa.com
  2. Να πάει στην κατηγορία  Features
  3. Στην στήλη Competitive Analysis Tools
  4. Να μπει στην κατηγορία Website Traffic Statistics
  5. Να γράψει την πλήρη διεύθυνση της ιστοσελίδας. Δηλαδή evros-news.gr
  6. Να πατήσει το Find και τότε θα του βγάλει την παννελαδική και την παγκόσμια κατάταξη

Το evros-news.gr λοιπόν που ξεκίνησε από την θέση 45.000 στην Ελλάδα, τώρα είναι στη θέση 3.192 πανελλαδικά. 

Άλλωστε υπάρχουν και τα στατιστικά της google για τα οποία σας ενημερώνουμε κάθε φορά που “σπάμε” κάποιο φράγμα. Επειδή όμως μπορούμε να τα βλέπουμε μόνο εμείς και όσοι επαγγελματίες ή εταιρείες ενδιαφέρονται για διαφήμιση και ορισμένοι μπορούν να τα αμφισβητήσουν, το alexa.com που είναι δημόσιο και μπορεί να μπει οποιοσδήποτε, ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ για την φοβερά ανοδική μας πορεία.

Γι’ αυτό θέλω να σας ευχαριστήσω άλλη μια φορά από καρδιάς που μας στηρίζετε, μας διαβάζετε και μας προτείνετε σε φίλους και γνωστούς σας. Είτε προφορικά, είτε μέσω του facebook και του twitter, είτε με άλλο τρόπο.

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ και όσο αν προσπαθούν κάποιοι με εκφοβισμούς, απειλές μηνύσεων και αγωγών ή εκβιασμούς σε μας ή σε κοντινά μας πρόσωπα, να ξέρουν ότι ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Γιατί το evros-news.gr ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ. Και είναι το site που τα… ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ

Κώστας Πιτιακούδης