Η Κυβέρνηση απαγορεύει να παρελάσουν, αλλά οι εθνοφύλακες παρόντες μόλις τους κάλεσε η πατρίδα

Η Κυβέρνηση απαγορεύει να παρελάσουν, αλλά οι εθνοφύλακες παρόντες μόλις τους κάλεσε η πατρίδα

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ μπορεί να απαγόρευσε στους εθνοφύλακες να παρελάσουν στις εκδηλώσεις εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη, αλλά οι Εβρίτες εθνοφύλακες ανταποκρίθηκαν αμέσως στο κάλεσμα της πατρίδας και παρουσιάστηκαν για να πάρουν μέρος στην άσκηση “ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2017” που ξεκίνησε την Παρασκευή.

Πολλοί εθνοφύλακες στις πόλεις του νομού παρουσιάστηκαν στις αρμόδιες υπηρεσίες, φόρεσαν και πάλι το χακί και ετοιμάζονται να συμμετέχουν στην μεγάλη άσκηση που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες και στον Έβρο και θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Παρασκευή στη θέση “Ψηλός Στάλος” μεταξύ Λαβάρων κιαι Ασβεστάδων όπου βρίσκεται και το πεδίο βολής.

Όχι μόνο “φυλάνε Θερμοπύλες” αυτοί και οι οικογένειες τους στα σύνορα, αλλά είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι, αν χρειαστεί, να υπερασπιστούν την πατρίδα. Άλλωστε αυτή δεν φταίει αν κάποιοι κομπλεξικοί με οτιδήποτε εθνικό και χριστιανικό πολιτικοί, υπογράφουν απαράδεκτες αποφάσεις. Όπως η πρόσταση για απαγόρευση συμμετοχής των εθνοφυλάκων στις παρελάσεις, που ξεσήκωσε θύελλα απόλυτα δικαιολογημένων αντιδράσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κυβέρνηση απαγορεύει στα Τάγματα Εθνοφυλακής να παρελάσουν την 28η Οκτωβρίου!!!

Στις φωτογραφίες φαίνονται κάποιοι από τους συμμετέχοντες Εβρίτες στην άσκηση Παρμενίωνας, μετά την παρουσίαση τους στις μονάδες που κλήθηκαν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*