Α,Ε. Διδυμοτείχου: Με το δεξί, γκολάρα του Εμρέ (σε video) και “κόλαση” απ’ τον κόσμο 1-0 το Νέστο

Α,Ε. Διδυμοτείχου: Με το δεξί, γκολάρα του Εμρέ (σε video) και “κόλαση” απ’ τον κόσμο 1-0 το Νέστο

Με το δεξί ξεκίνησε τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής η Α.Ε. Διδυμοτείχου, αφού με γκολάρα του Εμρέ κέρδισε 1-0 το Νέστο Χρυσούπολης και αποθεώθηκε από τον κόσμο της που για μια ακόμη φορά δημιούργησε ατμόσφαιρα “κόλαση” στο γήπεδο της πόλης.

Η ΑΕΔ είναι η μόνη ομάδα της Θράκης μαζί με τον Ορφέα Ξάνθηςς που ξεκίνησαν θετικά το πρωτάθλημα. Οι πρωταθλητές Έβρου ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, έχασαν τις πιο πολλές ευκαιρίες και παίρνουν δίκαια τη νίκη.

Σχεδόν 500 έφτασαν οι φίλαθλοι που γέμισαν το Δημοτικό Στάδιο Διδυμοτείχου και πανηγύρισαν την πρώτη αυτή νίκη στο πρωτάθλημα, στην επιστροφή της ΑΕΔ στα μεγάλα σαλόνια μετά από σχεδόν 35 χρόνια.

Α.Ε. ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Χρίστο Τελκίσκι): Συριτούδης, Θάνος, Παντελίδης (86′ Παππούδης), Γκιντίδης, Τζανετάκος, Πετρόπουλος, Πατιαλιάκας, Αβογιάν, Εμρέ (88′ Ζαφειρόπουλος), Γιαννόπουλους, Ιντζές (74′ Καζάλας)

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Ισπυριλίδης): Αθανασίου, Παυλακάκης, Χούσινετς, Μπατανάς, Ναουμίδης, Λαδάκης, Φραγκούλης, Τσάκωνας, Κρολ (46′ Μιχαηλίδης), Τσανακτσόγλου (70′ Κοβατσιτς), Βοργκτς (6ο’ Μαϊδανός)

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση