Στην Αλεξανδρούπολη έρχεται ο Γιάνης (με ένα ν) Βαρουφάκης

Στην Αλεξανδρούπολη έρχεται ο Γιάνης (με ένα ν) Βαρουφάκης

Στην Αλεξανδρούοπολη θα βρεθεί σε λίγες ημέρες ο Γιάνης (με ένα ν είπαμε) Βαρουφάκης, προκειμένου να παρουσιάσει το κόμμα του, την Κίνηση για τη Δημοκρατία στην Ευρώπη 2025, γνωστό ως DiEM25, με το οποίο θέλει να αλλάξει όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη ολόκληρη. Μην σας πω και τον κόσμο όλο.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε σήμερα το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό Status 94.2 ο Σταύρος Αποστολίδης, ο πρώην Υπουργός Οικονομικών, ο άνθρωπος που έφερε τα capital controls και υπερηφανευόταν γι’ αυτό στη γυναίκα του (αγάπη μου έκλεισα τις τράπεζες), ο άνθρωπος που ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τον χαρακτήριζε “asset” για την Κυβέρνηση, θα έρθει στην πόλη στις 25 Οκτωβρίου και θα μιλήσει στο Δημοτικό θέατρο Αλεξανδρούπολης παρουσιάζοντας το κόμμα του.

΄Αγνωστο βέβαια αν θα φοράει τιο γνωστό σακάκι με τους σηκωμένους γιακάδες και τις κόκκινες γραμμές, τις μοναδικές που έμειναν στον ίδιο και τον ΣΥΡΙΖΑ ως Κυβέρνηση, γιατί όλες τις άλλες τις παραβίασαν προ πολλού. Το σίγουρο είναι ότι όσα ΜΜΕ δεν μπορέσουν να παραστούν, μπορούν να του ζητήσουν μαγνητοφωνημένη την ομιλία του. Όπως έχει εξάλλου παραδεχθεί δημόσια, μαγνητοφωνούσε και προφανώς συνεχίζει να το κάνει, τα πάντα. Από τις διεθνείς συναντήσεις ως υπουργός, μέχρι τις συζητήσεις του με τον Πρωθυπουργό. Την ομιλία του θα αφήσει;