Έρχονται 27 προσλήψεις ΔΕ και ΥΕ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Έρχονται 27 προσλήψεις ΔΕ και ΥΕ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Σε 27 προσλήψεις προσωπικού Δευτεροθάθμιας (ΔΕ) και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) θα προχωρήσει το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, αφού το ΑΣΕΠ έδωσε ήδη το “πράσινο φως” και το μόνο που απομένει είναι το ΠΓΝΑ και τα άλλα τέσσερα νοσοκομεία που επίσης θα κάνουν προσλήψεις, να ανακοινώσουν τις προκηρύξεις.

Συγκεκριμένα, με εποχικό προσωπικό ενισχύονται το αμέσως επόμενο διάστημα 5 νοσοκομεία σε Κρητη, Αττική, Αλεξανδρούπολη και Ιωάννινα. Το ΑΣΕΠ έχει ανάψει το «πράσινο φως» για τις συγκεκριμένες προσλήψεις και το μονο που απομένει είναι για τους φορείς να ανακοινωσουν τις προκηρύξεις προκειμένου να ξεκινήσει η 10ήμερη προθεσμία υποβολής αιτήσεων. Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι καθαριστές, λατζιέρηδες, τραπεζοκόμοι, προσωπικο ασφαλείας, κ.α. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Ως βαθμολογούμενη εμπειρία για τον παρακάτω κωδικό θέσεων νοείται η ομοειδής με την ειδικότητα ΔΕ Προσωπικού Φύλαξης απασχόληση σε χώρους παροχής πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας ή τριτοβάθμιας φροντίδας υγείας με σχέση εργασίας ή σύμβαση μίσθωσης έργου στο Δημόσιο ή τον Ιδιωτικό τομέα ή άσκηση επαγγέλματος σε καθήκοντα ή έργα ομοειδή με το αντικείμενο την ειδικότητα ΔΕ Προσωπικού Φύλαξης σε χώρους παροχής πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας ή τριτοβάθμιας φροντίδας υγείας στο Δημόσιο ή τον Ιδιωτικό τομέα.

Κριτήρια

Η σειρά κατάταξης μεταξύ των υποψηφίων καθορίζεται με βάση τα ακόλουθα κριτήρια: 1. χρόνος ανεργίας (4 μήνες), 2. ανήλικα τέκνα, 3. βαθμός βασικού τιτλου [Δεν βαθμολογείται όταν απαιτείται τίτλος Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ)], 4. εμπειρία ομοειδης με την εκάστοτε ειδικότητα [συνολικός χρόνος απασχόλησης έως 240 μήνες], 4.α. Κτηθείσα σε χώρους παροχής πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας ή τριτοβάθμιας φροντίδας υγείας του δημοσίου τομεα (έως 120 μήνες), 4.β. Κτηθείσα σε χώρους παροχής πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας ή τριτοβάθμιας φροντίδας υγείας στον ιδιωτικο τομεα (έως 120 μήνες), 5. αναπηρία υποψηφίου με ποσοστό τουλαχιστον 50% και 6. αναπηρία γονέα, τέκνου, αδελφού ή συζύγου.

ΦΟΡΕΑΣ/ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΣΕΙΣ
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Γ.Ν. «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ»
ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ -ΡΙΩΝ 61
ΥΕ ΛΑΝΤΖΙΕΡΩΝ 2
ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΦΥΛΑΞΗΣ 9
ΥΕ ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΩΝ 9
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΤΤΙΚΟΝ»
ΔΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 3
ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΦΥΛΑΞΗΣ 46
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΥΕ ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΩΝ 12
ΥΕ ΦΥΛΑΚΩΝ – ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΩΝ 15
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΥΕ ΒΟΗΘΩΝ ΜΑΓΕΙΡΩΝ 6
ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ -ΡΙΩΝ 110
ΥΕ ΛΑΝΤΖΙΕΡΩΝ 7
ΥΕ ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΩΝ 27
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΥΕ ΒΟΗΘΩΝ ΜΑΓΕΙΡΩΝ 6
ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ -ΡΙΩΝ 164
ΥΕ ΛΑΝΤΖΙΕΡΩΝ 7
ΥΕ ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΩΝ 22

Πηγή: e-dimosio.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*