ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα ιταλικών και φωτογραφίας από τον δήμο Αλεξανδρούπολης

ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα ιταλικών και φωτογραφίας από τον δήμο Αλεξανδρούπολης

Δυο νέα τμήματα με ενδιαφέροντα αντικείμενα, θα λειτουργήσει ο δήμος Αλεξανδρούπολης στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του και συγκεκριμένα εκμάθηση της ηταλικής γλ.ωσσας και μαθήματα φωτογραφίας. Φυσικά ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: “Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης  πρόκειται να λειτουργήσει κατά την επόμενη περίοδο (έτος 2017) τα παρακάτω προγράμματα  εκπαίδευσης ενηλίκων, με εθελοντές εκπαιδευτές,  στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης που ιδρύθηκε και λειτουργεί γι’ αυτόν τον σκοπό:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  

ΗΜΕΡΕΣ και ΩΡΕΣ

 

Αλεξανδρούπολη
 Φωτογραφίας

 

1 τμήμα

Τετάρτη 18.00-20.00

Ιταλικά 1 τμήμα

Πέμπτη  18.00-20.00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δήμος Αλεξανδρούπολης: Ελάτε να μάθετε ΔΩΡΕΑΝ γαλλικά, γερμανικά


Τα προγράμματα  απευθύνονται σε όλους τους ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης και είναι δωρεάν. Για την ένταξη των ενδιαφερόμενων στα προγράμματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και φωτοαντίγραφο  της αστυνομικής  ταυτότητας.

Τα  τμήματα είναι   25ωρα   και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αιτήσεις συμμετοχής για τα προγράμματα θα γίνονται δεκτές την Τετάρτη έως την  Πέμπτη (10π.μ – 13.00μ.μ.) στο Παλιό Δημαρχείο (πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου – δίπλα στους αιμοδότες, ισόγειο, τηλέφωνο: 25513-50088).