Το λεύκωμα “90 χρόνια Ορέστης” παρουσιάστηκε χθες στην Ορεστιάδα

Το λεύκωμα “90 χρόνια Ορέστης” παρουσιάστηκε χθες στην Ορεστιάδα

Το λεύκωμα με την ιστορία του Ορέστη Ορεστιάδας μέσα από σπάνιο φωτογραφικό υλκό παρουσιάστηκε χθες από τους συγγραφείς του Νικόλαο Κούκλατζη και Χρήστο Χρηστούδη, σε μια ατμόσφαιρα συγκίνησης και παρουσία του δημάρχου της πόλης Βασίλη Μαυρίδη και του προέδρου του συλλόγου Αλέξη Δημητριάδη.

Με αφορμή τα 90 χρόνια (1927 – 2017) και μέσα στο πλαίσιο των δράσεων για τον εορτασμό της επετείου αυτής, της σχετικής επιτροπής, που δημιουργήθηκε γι’ αυτό το λόγο, εκδόθηκε, κυκλοφορεί και διατίθεται Συλλεκτικό φωτογραφικό λεύκωμα, το οποίο φυσικά αναφέρεται στην διαχρονική πορεία της ομάδας.  Την έκδοση χαιρετίζουν ο Δήμαρχός Βασίλης Μαυρίδης και ο Πρόεδρος του Ορέστη Αλέξανδρος Δημητριάδης. Οι περίπου 400 φωτογραφίες που χρησιμοποιήθηκαν για να καταδείξουν την ιστορία του Συλλόγου είναι ενδεικτικές, αφού οι φωτογραφίες που συγκεντρώθηκαν από τα προσωπικά αρχεία κυρίως παλαιών ποδοσφαιριστών, που με μεγάλη προθυμία τις διέθεσαν ξεπερνούν τις 2.000.

Οι δυο συγγραφείς, από τους οποίους ο κ.Χρηστούδης είναι ως γνωστό και προπονητής της πρώτης ομάδας του Ορέστη στη φετινή χρονιά, αναφέρθηκαν στην προσπάθεια που έκαναν για την συγκέντρωση του υλικού, την ταξινόμηση του και την δημιουργία του λευκώματος αυτού που σίγουρα αποτελεί  ένα σημαντικό αποτύπωμα της 90χρονης ιστορίας του συλλόγου της Ορεστιάδας.

Ο δήμαρχος κ.Μαυρίδης απ’ την πλευρά του, τόνισε ότι ο δήμος στήριξε την έκδοση του βιβλίου και ευχαρίστησε τους δυο συγγραφείς για την δουλειά τους και την ιστορική αναδρομή. Στην εκδήλωση παρέστησαν και τα άλλα μέλη της διοίκησης του Ορέστη, παλαίμαχοι παίκτες και φίλαθλοι της ομάδας.

Οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση του επετειακού – συλλεκτικού λευκώματος μπορούν να απευθυνθούν στον κ. Τοκαμάνη Ευάγγελο, τηλέφωνο : 6932525222.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*