“Μες στην καλή χαρά” Γκαρά και Μαυρίδης

“Μες στην καλή χαρά” Γκαρά και Μαυρίδης

Λες και είναι έτοιμοι για την πρωινή εκπομπή του ALPHA “Μες στην καλή χαρά” της Σταματίνας Τσιμτσιλή η βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά και ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, που ξεκαρδίζονται στα γέλια. 

Το στιγμιότυπο είναι από την προχθεσινή εκδήλωση στη Σχολή Αστυφυλάκων του Διδυμοτείχου, με την Αποφοίτηση και την Ορκομωσία των νέων αστυφυλάκων. Στη δεξίωση που ακολούθησε, ήταν φυσικό να επικρατήσει πιο χαλαρή ατμόσφαιρα,. χωρίς πρωτόκολλα και τύπους και οι δυο συντοπίτες, μια και η κ.Γκαρά είναι από την Ορεστιάδα, χαμογελούν με την ψυχή τους.

Που βρήκαν το κέφι και την διάθεση; Λέτε να άκουσαν ή να είδαν κάτι που τους έκανε να αντιδράσουν έτσι; Μήπως η βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ άκουσε κανένα ανέκδοτο από παριστάμενο; Να την ευχαρίστησε δηλαδή που η Κυβέρνηση της… επανέφερε την Αυτονομία του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου όπως και η ίδια είχε δεσμευθεί; Ή μήπως της εξέφρασε άλλος την ευγνωμοσύνη του για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, που όπως έλεγαν Τσίπρας και Συριζαίοι “είναι άδικος φόρος και δεν μειώνεται αλλά καταργείται”;

Ο δε κ.Μαυρίδης, μάλλον θα άκουσε κάποιο άλλο ανέκδοτο. Κανένας κάτοικος από χωριό του Τριγώνου ίμπορεί να τον ευχαρίστησε γιατί ως δήμαρχος έλυσε τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην περιοχή τους. Μόνο ως ανέκδοτο άλλωστε μπορεί να πιστέψει κανείς κάτι τέτοιο.

Δίπλα τους πάντως ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης και ο περιφερειακός σύκβουλος Κώστας Βενετίδης, έχουν εντελώς διαφορετική έκφραση και καμιά διάθεση για χαμόγελα.