Ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Παύλου Μιχαηλίδη ως συνεργάτη του Λαμπάκη. Πανηγυρική επιβεβαίωση του evros-news.gr

Ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Παύλου Μιχαηλίδη ως συνεργάτη του Λαμπάκη. Πανηγυρική επιβεβαίωση του evros-news.gr

Αυτό που το evros-news.gr αποκάλυψε πριν τρεις μήνες, στις αρχές Ιουλίου, επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά προχθές, με την δημοσίευση στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ της πρόσληψης του Παύλου Μιχαηλίδη του Σάββα, ως έμμισθου Ειδικού Συνεργάτη του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη.

Δεν πρόκειται φυσικά για τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης με την παράταξη ΑΝΑ.Σ.Α, αλλά για τον… ξάδερφο του, που ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του κ.Λαμπάκη στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και ήδη… έχει πιάσει δουλειά εδώ και αρκετό καιρό ως σύμβουλος Τύπου.

Μάλιστα προς τιμήν του, την πρόσληψη αυτή είχε καταγγείλει ως καθαρά “φωτογραφική” ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Παύλος Μιχαηλίδης, αν και πρόκειται για εξάδερφο του. Πριν από λίγο γνωστοποίησε την επίσημη πλέον πρόσληψη στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, δημοσιεύοντας και τα δύο έγγραφα με την απόφαση διορισμού και την προκήρυξη για την πρόσληψη.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει: “Τελικώς όπως πολλοί το ανέμεναν, έγινε χθες η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ενός ακόμη ΕΜΜΙΣΘΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ του ΔΗΜΑΡΧΟΥ με μοναδικό προσόν το απολυτήριο του ΛΥΚΕΙΟΥ! Σύμφωνα με την προκήρυξη, η οποίο όπως αποδείχτηκε ήταν καθαρά «φωτογραφική», επιλέχθηκε τελικά ο ασφαλιστής Μιχαηλίδης Παύλος του Σάββα, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του κ.Λαμπάκη στις εκλογές του 2014! Να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, με την επισήμανση πως στην μνημονιακή Ελλάδα κανείς δεν πάει «χαμένος», εκτός από τα χιλιάδες παιδιά με προσόντα διδακτορικών τίτλων, τα οποία αναγκάζονται να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό, μια και δεν φρόντισαν να έχουν κάποιον «μπάρμπα στην Κορώνη»!!!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Βαγγέλης Λαμπάκης πήρε νέο υπεύθυνο Τύπου τον… Παύλο Μιχαηλίδη!!!