ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ την Σαμοθράκη. Ο Αριθμός Λογαριασμού για την οικονομική ενίσχυση του νησιού

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ την Σαμοθράκη. Ο Αριθμός Λογαριασμού για την οικονομική ενίσχυση του νησιού

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ. Από αύριο Παρασκευή, αρχίζει η οικονομική ενίσχυση του πανέμορφου νησιού μας, προκειμένου να επουλώσει κάποιες από τις τεράστιες πληγές που του άνοιξε η πρωτοφανής θεομηνία προκαλώντας βιβλικές καταστροφές. 

Η αρχική ιδέα ουσιαστικής στήριξης που είχε ο επιχειρηματίας Δήμος Παπαράδης από την Αλεξανδρούπολη απευθύνοντας έκκληση μέσω facebook σε χιλιάδες πολίτες και τοπικά ΜΜΕ να μετέχουν σε μία πρωτοβουλία συγκέντρωσης χρημάτων για το νησί, γίνεται πράξη και παίρνει σάρκα και οστά χάρη στην πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλως κ.Άνθιμου.

Με δικές του κινήσεις ξεπεράστηκαν τα γραφειοκρατικά προβλήματα που υπήρχαν και έτσι από αύγριο το πρωί, Παρασκευή 6 Οκτωβρίου ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ στην προσπάθεια ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ. Μπορείτε να καταθέτετε οποιοδήποτε ποσό επιθυμείτε, στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

Ο αριθμός και το ΙΒΑΝ του ειδικού ερανικού λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα είναι:

Αριθμός Λογαριασμού:             306/004832-15

ΙΒΑΝ  GR94 0110 3060 0000 3060 0483 215

Το evros-news.gr ανταποκρίθηκε από την πρώτη στιγμή στο κάλεσμα του Δήμου Παπαράδη, στηρίζει την πρωτοβουλία που υλοποιεί ο Σεβασμιότατος κ.Άνθιμος και ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ να σταθούν στο πλευρό της σκληρά δοκιμαζόμενης Σαμοθράκης.

Σε ανακοίνωσή της για το ξεκίνημα της προσπάθειας η Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης εξέδωσε ανακοίνωση όπου επισημαίνει:

“Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως σε συνεννόηση με το Δήμο Σαμοθράκης προχώρησε στο άνοιγμα λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας. Σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας είναι η ενίσχυση των πληγέντων κατοίκων του νησιού από τις πρόσφατες καταστροφές εξαιτίας των πρωτοφανών και ακραίων καιρικών φαινομένων. Από τη στιγμή που διαπιστώθηκε ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον συντοπιτών μας, από το εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό, για βοήθεια προς το νησί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος, θέλοντας να διασφαλίσει την χρηστή διαχείριση και την απόλυτη διαφάνεια στην όλη διαδικασία, προχώρησε στη σύσταση διαχειριστικής – ερανικής επιτροπής αποτελούμενη από τα μέλη του Συλλόγου Σαμοθρακιτών Αλεξανδρούπολης, που είναι οι παρακάτω:
1. Μπέρδου Αικατερίνη του Σταύρου
2. Μπέρδου Σαββίνα του Σταύρου
3. Απότας Δημήτριος του Κομνηνού
4. Στεργίου Σάββας του Κυριάκου
5. Δέλκου Σμαρώ του Παναγιώτη
6. Γιατράκη Μαρία του Ελευθερίου
7. Μαστραγγελής Ιωάννης του Παναγιώτη

Από αύριο το πρωί, Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προχωρήσουν στην κατάθεση του ποσού που επιθυμούν, συμβάλλοντας στην βοήθεια προς του πληγέντες κατοίκους της Σαμοθράκης”