Πρόσκληση του Αρχείου Μουσικολαογραφικής Παράδοσης «Χρόνης Αηδονίδης»

Πρόσκληση του Αρχείου Μουσικολαογραφικής Παράδοσης «Χρόνης Αηδονίδης»

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί το ξεκίνημα των μαθημάτων και καλεί τους ενδιαφερόμενους εξέδωσε το Αρχείο Μουσικολαογραφικής Παράδοσης “Χρόνης Αηδονίδης”.

Όπως αναφέρει: “Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο 11.00 – 12.00 θα πραγματοποιούνται στις αίθουσες διδασκαλίας του Συλλόγου μας στην Αλεξανδρούπολη (επί της οδού Δήμητρας 26) τα μαθήματα – πρόβες της ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ του Αρχείου Μουσικολαογραφικής Παράδοσης «Χρόνης Αηδονίδης» με δασκάλους τον Ευάγγελο Μάμμο & τη Χριστίνα Μπαρμπαγιάννη, καταξιωμένους καθηγητές μουσικής της πόλης μας, όπου θα διδαχθούν παραδοσιακά τραγούδια από όλη την Ελλάδα και τις Αλησμόνητες Πατρίδες του Ελληνισμού. Στα παιδιά που έχουν δυσκολία στην ανάγνωση παρέχονται ηχογραφημένες εκτελέσεις παραδοσιακών τραγουδιών.

Η παιδική μας χορωδία στα επτά χρόνια λειτουργίας της έχει πολλές και αξιόλογες εμφανίσεις στην Ελλάδα, όπως στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στο Μέγαρο Μουσικής, στο Βελίδειο Μέγαρο κλπ

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΝΕΩΝ

Επίσης από το Σάββατο 21 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο 18.00 – 19.00 θα λειτουργήσει στο Σύλλογό μας τμήμα διδασκαλίας & ενορχήστρωσης ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ νέων μουσικών κάθε γνωστικού επιπέδου, με υπεύθυνους τη Χριστίνα Μπαρμπαγιάννη, καθηγήτρια μουσικής και το Νικόλαο Ευφραιμίδη, πτυχιούχο του Τμήματος Μουσικής & Τέχνης με κατεύθυνση την Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική, σε συνεργασία με καταξιωμένους μουσικούς παραδοσιακών μουσικών οργάνων.

Διευκρινίζεται πως στα Οργανικά Σύνολα Παραδοσιακής Μουσικής δεν γίνεται διδασκαλία μουσικών οργάνων αλλά συγκρότηση, διδασκαλία και ενορχήστρωση μουσικών συνόλων.
Η συμμετοχή στα τμήματα Χορωδίας και Οργανικών Συνόλων Παραδοσιακής Μουσικής του Συλλόγου μας είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948750994 (κα Έλσα Τομπαΐδου)

Ένα σχόλιο

  1. Απόστολος Ευφραιμίδης

    Σας ευχαριστούμε ολόψυχα για τη στήριξη και την προβολή των δράσεων του συλλόγου μας

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*