Αλεξανδρούπολη-Κεραία WIND: Η υγεία, η λογική και ο αγώνας γονέων, μαθητών και φορέων νίκησαν

Αλεξανδρούπολη-Κεραία WIND: Η υγεία, η λογική και ο αγώνας γονέων, μαθητών και φορέων νίκησαν

Η υγεία των μαθητών αλλά και όλων των κατοίκων, η λογική και ο αποφασιστικός αγώνας γονέων, μαθητών και φορέων που στάθηκαν στο πλευτό τους, ΕΤΥΧΩΣΑ ΝΙΚΗΣΑΝ στην περίπτωση της κεραίας της  WIND στην οδό Οψικίου και Στρατηγού Σαράφη στην Αλεξανδρούπολη, δίπλα σε ένα από τα μεγαλύτερα σχολικά συγκροτήματα της πόλης.
Την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, στο Δικαστικό Μέγαρο Αλεξανδρούπολης γράφτηκε η τελευταία πράξη της συγκεκριμένης υπόθεσης, η οποία απλά μπήκε στο αρχείο και έτσι ήρθε ο θετικός επίλογος ενός σπουδαίου αγώνα 44 ημερών, που απέδειξε περίτρανα ότι, εάν πιστεύεις ειλικρινά και με την καρδιά σου σε κάτι τότε όλα γίνονται, όπως σχολίασε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κελεμίδης, Πρόεδρος της ΕΠΟΦΕ αλλά και γονέας που μετείχε ενεργά μαζί με τους υπόλοιπους που κινητοποιήθηκαν στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Όπως επίσης επισημαίνει, μπορεί να επιτευχθεί κάτι που θεωρείται ακατόρθωτο για πολλούς. Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας τήρησε λοιπόν την δέσμευση της να αποσύρει μόνη της την κεραία και έτσι δεν χρειάστηκε να εκδικαστεί η υπόθεση, μετά τις προφσυγές όσων αντέδρασαν. Οπότε, τέλος καλό όλα καλά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*