“Έφυγε” ο παλιός παίκτης της Α.Ε.Διδυμοτείχου Βασίλης Χατζησταύρου

“Έφυγε” ο παλιός παίκτης της Α.Ε.Διδυμοτείχου Βασίλης Χατζησταύρου

Ο παλιός παίκτης της Α.Ε.Διδυμοτείχου Βασίλης Χατζησταύρου, “έφυγε” χθες από την ζωή σε ηλκία 69 ετών, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό.

Ο Βάσος όπως τον φώναζαν οι φίλοι του, φόρεσε τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας κυρίως ως αναπληρωματικός, ενώ στη συνέχεια διετέλεσε παράγοντας της. Πριν λίγα χρόνια ήταν από τους ιδρυτές της ομάδας ΚΑΡΟΛΟΣ Διδυμοτείχου, σύλλογος που πήρε το όνομα του Σουηδού βασιλιά ο οποίο έζησε κατά το παρελθόν στην “πόλη των κάστρων”.

Ο Βάσος για όσους τον γνώριζαν ήταν… ψυχούλα, παρέμεινε πιστός στους φίλους του, χωρίς να υπολογίζει το προσωπικό κόστος. Υπήρξε επί δεκαετίες ένας από τους στενούς συνεργάτες του πρώην Υφυπουργού Εξωτερικών και βουλευτή Άκη Γεροντόπουλου.

Στην φωτογραφία που δημοσιεύουμε, είναι σε μια από τις ομάδες της Α.Ε.Διδυμοτείχου, ανάμεσα στον τερματοφύλακα Βασίλη Αλιμούδη και τον αριστερό αμυντικό Χρήστο Βουλγαρίδη. Στην ίδια ομάδα βλέπουμε και τους συγχωφρεμένους Σάκη Πατίδη και Δημήτρη Λαμπούδη, με τους οποίους συναντήθηκε εκεί ψηλά.

Καλό ταξίδι Βάσο…