Δημοσχάκης: Πολύ υψηλό το επίπεδο εκπαίδευσης και επιχειρησιακής δεξιότητας των  Ενόπλων Δυνάμεων

Δημοσχάκης: Πολύ υψηλό το επίπεδο εκπαίδευσης και επιχειρησιακής δεξιότητας των  Ενόπλων Δυνάμεων

Ο Βουλευτής Έβρου κι Αναπληρωτής Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Ν.Δ., Αναστάσιος Δημοσχάκης, εκπροσωπώντας τον Τομέα Άμυνας της Ν Δ παρακολούθησε χθες από το Ύψωμα ΣΤΑΛΟΣ των Λαβάρων την τελική φάση της άσκησης «Παρμενίων 2017».

Μετά την ολοκλήρωσή της έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω πραγματικά να συγχαρώ τις Ε Δ για αυτή την εντυπωσιακή κι αποτελεσματική από κάθε άποψη , άσκηση που παρακολουθήσαμε σήμερα (6/10) στο Ψηλό ΣΤΑΛΟ των Λαβάρων στο πλαίσιο της Εθνικής Διακλαδικής Άσκησης  “Παρμενίων 2017” .

Η Ηγεσία και τα Στελέχη όλων των βαθμών και κατηγοριών μαζί με τους Εφέδρους και Εθνοφύλακες των συνόρων επέδειξαν  άριστο συντονισμό και συγχρονισμό. Με υπερηφάνεια διαπιστώσαμε το αξιόμαχο του στρατεύματος, το πολύ υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης κι επιχειρησιακής δεξιότητας των ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων. Οι ασκήσεις αποτελούν την ουσιαστικότερη παράμετρο της εκπαίδευσης του στρατού κι εξασφαλίζουν την ετοιμότητα και την εγρήγορση.

Οι Ε Δ είναι ο εγγυητής της ασφάλειας, της εδαφικής ακεραιότητας και της ανεξαρτησίας μας!  Η άριστη έκβαση της Άσκησης “Παρμενίων” στέλνει ένα ακόμα μήνυμα σε όσους απειλούν τα εθνικά μας συμφέροντα και αμφισβητούν Διεθνείς Συνθήκες, οι οποίες ως γνωστόν εξασφαλίζουν σταθερότητα, ασφάλεια και ειρήνη στη Ν/Α Ευρώπη!».