Η τροπολογία-κερκόπορτα για την “Τουρκική Ένωση Ξάνθης” έφερε τις… μαντήλες στην παρέλαση

Η τροπολογία-κερκόπορτα για την “Τουρκική Ένωση Ξάνθης” έφερε τις… μαντήλες στην παρέλαση

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε το προχθεσινό μας δημοσίευμα, για την παρέλαση των κοριτσιών ενός ολόκληρου μειονοτικού σχολείου (πιθανότατα του Ιεροσπουδαστηρίου) φορώντας μαντίλα στην Ξάνθη, κατά την διεξαγωγή της μαθητικής παρέλαση για τον εορτασμό των 98ων Ελευθερίων της πόλης, από τους… Τούρκους!!!

Αυτό είναι κάτι που συνέβη για πρώτη φορά και προκάλεσε έντονη αμηχανία σε αυτούς που θα έπρεπε κανονικά να επέμβουν και να μην επιτρέψουν κάτι τέτοιο. Όλοι λοιπόν προσπαθούν να εξηγήσουν γιατί συνέβη και χωρίς δισταγμό οι υπεύθυνοι του σχολείου πήραν την απόφαση να φορέσουν τις μαντίλες τα κορίτσια της μουσουλμανικής μεινότητας και να προβούν σε μια τέτοια προκλητική ενέργεια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Παρέλαση με μαντίλες για ΠΡΩΤΗ φορά σε εθνική εορτή στην Ξάνθη!!!

Η εξήγηση βέβαια είναι απλή. Εν αναμονή της ψήφισης από την κυβερνητική πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και των ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου, του υποψήφιου Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ και νυν υφυπουργού Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ και του ξανθιώτη Παναγιώτη Σγουρίδη της περίφημης τροπολογίας για την “Τούρκικη Ένωση Ξάνθης”, οι άνθρωποι… αποθρασύνθηκαν. Άλλλωστε ποιός να αντιδράσει; Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν στην παρέλαση; Ο μουσουλμάνος Χουσείν Ζεϊμπέκ θα πανηγύριζε. Ο Στογιαννίδης που μέχρι να βγει βουλευτής ήταν συνέχεια ως πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στα… κάγκελα για το Καζίνο Θράκης που τώρα ήρθε στην Αλεξανδρούπολη, δεν έχει πλέον βγάλει άχνα ή μήπως ο Γιαννακίδης; Συριζαίοι είναι οι άνθρωποι και δεν έχουν κανένα πρόβλημα ή ενδοιασμό να ψηφίσουν την τροπολογία-κερκόπορτα, που θα ανοίξει τον δρόμο για ομαδικές αναγνωρίσεις συλλόγων της μειονότητας ως “Τουρκικών”.

Το evros-news.gr ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ρεπορτάζ πριν λίγες μέρες, το οποίο αναδημοσίευσαν πολλά αθηναϊκά site, ανέφερε το σχέδιο που είναι έτοιμο. Με ανθρώπους του Τουρκικού προξενείου Κομοτηνής να γυρνούν στα μουσουλμανοχώρια και να μοιράζουν έτοιμα καινούργια καταστατικά συλλόγων με την επωνυμία “τουρκικός”, ώστε να κατατεθούν άμεσα. Οπότε, μετά από λίγο καιρό και επειδή τα πρωτοδικεία θα είναι υποχρεωμένα να εφαρμόσουν την τροπολογία που θα ψηφιστεί και θα γίνει νόμος του Κράτους, θα γεμίσει η Θράκη “Τουρκικούς” συλλόγους.

Το επόμενο “βήμα” ποιό θα είναι; Θα έρθει η Τουρκία και θα πει: “Ποιά συνθήκη της Λωζάννης και αναφορές για μουσουλμανική μεινότητα. Από την στιγμή που η Ελλάδα αναγνωρίζει ότι υπάρχουν σύλλογοι που τα μέλη τους είναι Τούρκοι, άρα η μειονότητα εκτός από μουσουλμανική είναι και τουρκική”. Απλά και ξεκάθαρα και δεν θα μπορεί να γίνει πλέον τίποτα.  Γι’ αυτό και θα κάνουν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ όσοι ψηφίσουν την συγκεκριμένη τροπολογία. Όπως είναι ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ όσοι Θρακιώτες και Έλληνες γενικότερα… πανηγυρίζουν για την Καταλονία και τάσσονται υπέρ της Αυτονομίας της. Μπορεί να μην είναι ίδιες περιπτώσεις με την Θράκη, αλλά σε περίπτωση που αποφασιστεί να διεξαχθεί δημοψήφισμα για το συγκεκριμένο αίτημα, θα ανοίξει ο ασκός του αιόλου παντού. Όποιος δει τα αποτελέσματα που έλαβε το μειονοτικό DEB στις προηγούμενες Ευρωεκλογές σε Ροδόπη και Ξάνθη, θα καταλάβει τον κίνδυο που προβάλλει ήδη ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ από όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ομαδικές αιτήσεις με την επωνυμία «Τουρκικός» ετοιμάζουν σύλλογοι σε όλη την Θράκη

Όσο για την μαντίλα τώρα, όσοι από τους ιθύνοντες της Πολιτείας “χύνουν κροκοδείλκια δάκρυα” μετά την παρέλαση κοριτσιών μουσουλμανικού σχολείου, θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι υπάρχει εδώ και πολύ καιρό ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ από την Τουρκία, με ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ στα κορίτσια της μουσουλμανικής μειονότητας που θα φορούν μαντίλα. Κι όσο η Ελλάδα λειτουργεί ΦΟΒΙΚΑ, ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΤΙΚΑ και οι αρμόδιοι λένε “δεν βαριέσαι τώρα”, το σχέδιο της Τουρκίας με “όχημα” το Προξενείο της στην Κομοτηνή υλοποιείται κανονικά.