Από Αλεξανδρούπολη “πέταξε” για Σητεία ο Βούλγαρος δολοφόνος του 62χρονου γιατρού στην Κρήτη

Από Αλεξανδρούπολη “πέταξε” για Σητεία ο Βούλγαρος δολοφόνος του 62χρονου γιατρού στην Κρήτη

Από την Αλεξανδρούπολη “πέταξε” για την Σητεία με την επιδοτούμενη αεροπορική πτήση της Sky Express ο Βούλγαρος δολοφόνος του 62χρονου καρδιολόγου, όπως ομολόγησε ο ίδιος στους αστυνομικούς κατά την ανάκριση για την άγρια εκτέλεση που οργάνωσε με την 38χρονη Βουλγάρα σύζυγο του άτυχου γιατρού.

Ο εφηβικός έρωτας με τον 37χρονο ομοεθνή της αστυνομικό που «αναζωπυρώθηκε» τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ήταν αυτός που έκανε την 38χρονη Βουλγάρας σύζυγο του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη να αποφασίσει
μαζί με τον εραστή της να βγάλουν από τη μέση τον άτυχο γιατρό. Έτσι, ο Βούλγαρος ήρθε οδικώς στην Αλεξανδρούπολη και από εδώ αεροπορικώς την περασμένη Παρασκευή πήγε στη Σητεία για να κάνουν… πρόβες στη δολοφονία.

Ο καρδιολόγος είχε υποψιαστεί την σχέση της συζύγου του με τον συμπατριώτη της, που ταξίδευε συχνά στην Κρήτη και φαίνεται ότι είχε αρχίσει να αμφιβάλλει ακόμη και για το αν ήταν εκείνος ο πατέρας του 3χρονου γιου τους ή ο 37χρονος αστυνομικός!  Οι καυγάδες στο ζευγάρι έδιναν κι έπαιρναν και η Βουλγάρα φαίνεται ότι φοβήθηκε μήπως την χώριζε, αν ζητούσε να γίνει τεστ DNA στο παιδί και αποδεικνυόταν ότι ήταν του παράνομου εραστή της. Έτσι, θα έχανε οριστικά τη μεγάλη περιουσία του Χριστόδουλου Καλαντζάκη!
Όπως αποκαλύφθηκε στην προανάκριση, το στυγερό έγκλημα που έγινε το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή Πιλαλήματα Σητείας ήταν προμελετημένο εδώ και τουλάχιστον μια εβδομάδα. Τότε αποφασίστηκε να έρθει στην Κρήτη ο 37χρονος αλλοδαπός, για να του δείξει η ερωμένη του το δρομολόγιο που ακολουθούσε κάθε Σαββατοκύριακο ο καρδιολόγος, πηγαίνοντας στον Μακρύ Γιαλό, για να εξετάσει ασθενείς του.
Όμως, αν και εν ενεργεία αστυνομικός στην πατρίδα του, ο Βούλγαρος έκανε σημαντικά λάθη, όπως το να στήσει την ενέδρα θανάτου σε ένα σημείο γεμάτο… κυνηγούς, με αποτέλεσμα να παρακολουθήσει την σκηνή της δολοφονίας ένας 73χρονος  ή να παρατήσει την κυνηγετική καραμπίνα σε κοντινό σημείο με τα αποτυπώματά του πάνω της!
Ο άτυχος γιατρός κηδεύτηκε χθες στις 5 το απόγευμα στο χωριό του, τον Άγιο Στέφανο, στη δημοτική ενότητα Μακρύ Γιαλού Ιεράπετρας.

Πηγ: protothema.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση