Αυτοί στηρίζουν την “Τουρκική Ένωση Ξάνθης” και αυτά σκέφτονται. Βίντεο με ανθελληνικό παραλήρημα

Αυτοί στηρίζουν την “Τουρκική Ένωση Ξάνθης” και αυτά σκέφτονται. Βίντεο με ανθελληνικό παραλήρημα

Οι Χριστιανοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Θράκη ετοιμάζονται να ψηφίσουν αύριο την ανθελληνική τροπολογία αναγνώρισης της “Τούρκικης Ένωσης Ξάνθης” που ανοίγει την κερκόπορτα στην Τουρκία να υλοποιήσει τους σχεδιασμούς της στην Θράκη μας.

Για να κρατήσουν την καρέκλα και τον παχυλό βουλευτικό τους μισθό, δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να δώσουν το δικαίωμα στους πράκτορες του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής να έχουν πλέον κα με το νόμο το δικαίωμα να προχωρήσουν στην δημιουργία δεκάδων συλλόγων που θα ονομάζονται “Τουρκικοί”. Μαζί τους δυστυχώς και ένας άνθρωπος που πάντα βρισκόταν στο “στόχαστρο” αυτών των ανθελληνικών κύκλων και πρακτόρων. Ο διορισμένος από τον Καμμένο στο κόμμα των ΑΝΕΛ πρώην βουλευτής Ξάνθης Παναγιώτης Σγουρίδης.

Κι επειδή ο ίδιος ξεχνάει, του θυμίζουμε εμείς με ένα βίντεο από την εφημερίδα “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ” με το άτυπο debate στην “Τουρκική Ένωσης Ξάνθης”. Μιλούν υποψήφιοι βουλευτές και ο συνεργάτης του πρώην Δημάρχου Κομοτηνής Δημήτρη Κοτσάκη Αμπτουλχαλήλ Ντεντέ, αλλά και ο ψευδομουφτής Κομοτηνής Μέτε.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ με πόσο μίσος αναφέρονται όλοι αυτοί στους Χριστιανούς της Θράκης και πόσο θα αποθρασυνθούν πλέον, αφού η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ θα τους δώσουν το δικαίωμα να συγκροτούν πλέον “Τουρκικούς” συλλόγους. Το βίντεο μπορεί να είναι το 2007, αλλά τα δέκα χρόνια που πέρασαν μην έχετε καμιά αμφιβολία ότι δεν έσβησαν” το μίσος που νοιώθουν όλοι αυτοί που αυτοαποκαλούνται Τούρκοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ομαδικές αιτήσεις με την επωνυμία «Τουρκικός» ετοιμάζουν σύλλογοι σε όλη την Θράκη