Τα «Μονοπάτια» Επιχειρηματικότητας έρχονται Αλεξανδρούπολη

Τα «Μονοπάτια» Επιχειρηματικότητας έρχονται Αλεξανδρούπολη

H δράση του skywalker.gr επεκτείνεται στην περιφέρεια με πρώτο σταθμό την Αλεξανδρούπολη! Στο κτίριο του Επιμελητήριου Έβρου στις 23 με 26 Οκτωβρίου 2017 και ώρες 10.00-16.00, το Νο1 job site στην Ελλάδα διεξάγει τετραήμερα βιωματικά σεμινάρια με τρεις θεματικούς άξονες: Επιχειρηματικότητα, Κοινωνική επιχειρηματικότητα και Απασχολησιμότητα.

Τα «Μονοπάτια» απευθύνονται σε όσους έχουν ή θέλουν να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση ή κοινωνική επιχείρηση, σε όσους αναζητούν εργασία και στους ήδη εργαζόμενους που θέλουν να εξελιχθούν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, προσφέροντας γνώσεις άμεσης εφαρμογής.

 Η συμμετοχή είναι χωρίς χρέωση και μόνη προϋπόθεση για κάθε συμμετέχοντα είναι να μπορεί να παρακολουθήσει και τις τέσσερις ημέρες του εκπαιδευτικού κύκλου –και όχι τμήμα αυτού.

Καλούμε τους ενδιαφερόμενους να διαβάσουν το παρακάτω περιεχόμενο των Μονοπατιών, να διαλέξουν αυτό που τους ενδιαφέρει και να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή καθώς τα τμήματα κλείνουν στους 25 συμμετέχοντες!

Οι τρεις θεματικές:

Τα Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας προσφέρουν τις πρώτες βασικές γνώσεις σε όσους θέλουν να ιδρύσουν τη δική τους επιχείρηση. Οι εκπαιδευόμενοι προσεγγίζουν τις βασικές αρχές, μεθόδους και εργαλεία του “επιχειρείν” και εκπαιδεύονται στις απαραίτητες δεξιότητες του επιχειρηματία.

Δείτε το πρόγραμμα του 29ου Μονοπατιού Επιχειρηματικότητας και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Τα Μονοπάτια Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας παρέχουν ουσιώδεις γνώσεις σε όσους θέλουν να ιδρύσουν τη δική τους κοινωνική επιχείρηση. Οι συμμετέχοντες κατανοούν τις βασικές αρχές και αξίες της κοινωνικής επιχειρηματικότητας, πληροφορούνται για τις μεθόδους, το νομικό φορολογικό  και χρηματοδοτικό πλαίσιο και εξετάζουν τη συμβατότητά τους με την κοινωνική επιχειρηματικότητα.

Δείτε το πρόγραμμα του 12ουΜονοπατιού Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Τα Μονοπάτια Απασχολησιμότητας στοχεύουν στην ενίσχυση των ανέργων στην αναζήτηση εργασίας και στην εκπαίδευση των εργαζόμενων στην εξέλιξη τους στο εργασιακό περιβάλλον. Οι συμμετέχοντες προσεγγίζουν θέματα προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, εκπαιδεύονται στις απαραίτητες δεξιότητες και χαράζουν το επαγγελματικό τους μονοπάτι.

Δείτε το πρόγραμμα του 25ουΜονοπατιού Απασχολησιμότητας και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δουν τα προγράμματα, να διαλέξουν αυτό που τους ενδιαφέρει και να δηλώσουν συμμετοχή!

Τα σεμινάρια θα ολοκληρωθούν με ένα διαδραστικό networking event, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, να δικτυωθούν και να αυξήσουν τις δεξιότητες ομαδικότητας και επικοινωνίας, μέσα από κωμικούς αυτοσχεδιασμούς του θεατρικού είδους impov comedy.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.footstep.gr ή στο τηλέφωνο 2310326712.

Κάθε συμμετέχων μπορεί να παρακολουθήσει ένα από τα τρία Μονοπάτια

Μείνετε συντονισμένοι με τη δράση μέσω του facebook event!

https://www.facebook.com/events/1481770045246732/

Με την ευγενική υποστήριξη του Επιμελητήριου Έβρου και της Careerdesign.

Food partners: Pizza Oriental, B.L.D., Το Ποδήλατο

Drink partner: Εβρίτικα κελάρια

Creative partner: Τμήμα Εκμάθησης Κωμικών Αυτοσχεδιασμών Improv Comedy