Το νέο του βιβλίο παρουσίασε ο συμπατριώτης μας ηθοποιός Πασχάλης Παπατσαρούχας παρουσία πολλών Εβριτών

Το νέο του βιβλίο παρουσίασε ο συμπατριώτης μας ηθοποιός Πασχάλης Παπατσαρούχας παρουσία πολλών Εβριτών

Παρουσία και πολλών Εβριτών, ο συμπατριώτη μας από το Σουφλί καταξιωμένος ηθοποιός Πασχάλης Παπατσαρούχας παρουσίασε χθες βράδυ το νέο του βιβλίο «Και να σκεφτείς, είχαμε σχεδόν νικήσει…”.

Η παρουσίαση έγινε στο χώρο παρουσιάσεων των Εκδόσεων “ΟΣΤΡΙΑ” απ’ όπου και κυκλοφορεί η νέα συγγκραφική δουλειά του που αυτή την φορά δεν απευθύνεται σε παιδιά, αλλά σε μεγάλους. Για το βιβλίο μόλησαν εκτός από τον συντοπίτη μας ηθοποιό, η Μαρία Παρέντη (δικηγόρος-δημοσιογράφος) και ο Παύλος Κιρκασίδης (δημοσιογράφος), ενώ αποσπάσματα διάβασαν οι συνάδερφοι του ηθοποιοί Κωσταντίνος Κωνσταντόπουλος και Θεοδώρα Σιάρκου.

Παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος των εν Αθήναις Σουφλιωτών και Επαρχιωτών Σουφλίου “Το Σουφλί” και υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων της Πανθρακικής Ομοσπονδίας Νοτίου Ελλάδος Γιώργος Σιαλάκης, ο επίσης συμπατριώτης μας Γιώργος Πολυχρονίδης από τη Νέα Βύσσα που έγραψε το “Κόκκινο φεγγάρι πάνω από το ποτάμι” και η σύζυγος του κορυφαίου Έλληνα συγγραφέα και διανοούμενου Χρόνη Μίσιου της οποίας η καταγωγή είναι από το Σουφλί.

Να θυμίσουμε ότι ο Πασχάλης Παπατσαρούχας (Τσαρούχας το καλλιτεχνικό με το οποίο έγινε ιδιαίτερα γνωστός) κάνει πρεμιέρα στη σκηνή του θεάτρου Βεάκη με την σπουδαία παράσταση «Στέλλα» στις 18 Οκτωβρίου.
Η σύζυγος του κορυφαίου συγγραφέα και λογοτέχνη Χρόνη Μίσιου είναι από το Σουφλί και βρέθηκε χθες στην παρουσίαση του βιβλίου του συντοπίτη της Πασχάλη Παπατσαρούχα