Το νέο του βιβλίο παρουσίασε ο συμπατριώτης μας ηθοποιός Πασχάλης Παπατσαρούχας παρουσία πολλών Εβριτών

Το νέο του βιβλίο παρουσίασε ο συμπατριώτης μας ηθοποιός Πασχάλης Παπατσαρούχας παρουσία πολλών Εβριτών

Παρουσία και πολλών Εβριτών, ο συμπατριώτη μας από το Σουφλί καταξιωμένος ηθοποιός Πασχάλης Παπατσαρούχας παρουσίασε χθες βράδυ το νέο του βιβλίο «Και να σκεφτείς, είχαμε σχεδόν νικήσει…”.

Η παρουσίαση έγινε στο χώρο παρουσιάσεων των Εκδόσεων “ΟΣΤΡΙΑ” απ’ όπου και κυκλοφορεί η νέα συγγκραφική δουλειά του που αυτή την φορά δεν απευθύνεται σε παιδιά, αλλά σε μεγάλους. Για το βιβλίο μόλησαν εκτός από τον συντοπίτη μας ηθοποιό, η Μαρία Παρέντη (δικηγόρος-δημοσιογράφος) και ο Παύλος Κιρκασίδης (δημοσιογράφος), ενώ αποσπάσματα διάβασαν οι συνάδερφοι του ηθοποιοί Κωσταντίνος Κωνσταντόπουλος και Θεοδώρα Σιάρκου.

Παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος των εν Αθήναις Σουφλιωτών και Επαρχιωτών Σουφλίου “Το Σουφλί” και υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων της Πανθρακικής Ομοσπονδίας Νοτίου Ελλάδος Γιώργος Σιαλάκης, ο επίσης συμπατριώτης μας Γιώργος Πολυχρονίδης από τη Νέα Βύσσα που έγραψε το “Κόκκινο φεγγάρι πάνω από το ποτάμι” και η σύζυγος του κορυφαίου Έλληνα συγγραφέα και διανοούμενου Χρόνη Μίσιου της οποίας η καταγωγή είναι από το Σουφλί.

Να θυμίσουμε ότι ο Πασχάλης Παπατσαρούχας (Τσαρούχας το καλλιτεχνικό με το οποίο έγινε ιδιαίτερα γνωστός) κάνει πρεμιέρα στη σκηνή του θεάτρου Βεάκη με την σπουδαία παράσταση «Στέλλα» στις 18 Οκτωβρίου.
Η σύζυγος του κορυφαίου συγγραφέα και λογοτέχνη Χρόνη Μίσιου είναι από το Σουφλί και βρέθηκε χθες στην παρουσίαση του βιβλίου του συντοπίτη της Πασχάλη Παπατσαρούχα

Μοιραστείτε το άρθρο

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*