Σύσκεψη Ξανθού-Πολάκη με βουλευτές και διοικητές των νοσοκομείων του Έβρου

Σύσκεψη Ξανθού-Πολάκη με βουλευτές και διοικητές των νοσοκομείων του Έβρου

Σύσκεψη εφ’ όλης της ύλης για τα προιβλήματα της Υγείας στο νομό Έβρου έγινε χθες στο Υπουργείο Υγείας μεταξύ του Υπουργού Ανδρέα Ξανθού, του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, των τριών Βουλευτών Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Καίσα, Δημήτρη Ρίζου και Νατάσας Γκαρά, του Διοικητή του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Δημήτρη Αδαμίδη και του Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου Στέφανου Καρακόλια.

Στη συζήτηση που έγινε, εξετάστηκαν όλα τα θέματα που υπάρχουν στον τομέα της Υγείας στον ακριτικό μας νομό. Από την αυτονομία του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου που εδώ και 3 χρόνια παρά τις κυβερνητικές υποσχέσεις δεν έχει ακόμα υλοποιηθεί, το Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης και τις ελλείψεις του σε όλους τους τομείς.

Οι κ.κ Ξανθός και Πολάκης άκουσαν από τους τρεις βουλευτές, οι δυο από τους οποίους είναι και γιατροί, αλλά και τον κ.Αδαμίδη ως αρμόδιο για το ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης και εποπτεύων του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου τα ζητήματα που υπάρχουν.  Οι βουλευτές και οι δυο Διοικητές θα πρέπει πάντως να άκουσαν καλά νέα από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, γι’ αυτό προφανώς είναι χαμογελαστοί στην φωτογραφία. Εκτός αν η έκφραση οφείλεται στο γεγονός ότι τα βρήκαν όλα τέλεια στον τομέα της υγείας στον Έβρο. Με βάση άλλωστε τις κατά καιρούς δηλώσεις τους, μπορεί να συμβαίνει και αυτό.

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση