ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΗΚΑΝ!!! Πρόεδρος του DEB Αλή Τσαβούς στο Μεγάλο Δέρειο: Αυτή η γη είναι Τουρκική

ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΗΚΑΝ!!! Πρόεδρος του DEB Αλή Τσαβούς στο Μεγάλο Δέρειο: Αυτή η γη είναι Τουρκική

Μόνο με την προοπτική της ψήφισης της τροπολογίας-κερκόπορτα για την “Τουρκική Ένωση Ξάνθης” κάποιοι φαίντεια ότι… αποθρασύνθηκαν. Σκεφθείτε τί έχει να συμβεί τώρα που τελικά η συγκεκριμένη αντεθνική τροπολογία ψηφίστηκε δυστυχώς και από τη Ν.Δ. Γιατί στην αρχή όταν το διαβάσαμε σκεφτήκαμε μήπως δεν το μετέφρασαν καλά . Και όμως το δημοσίευμα από την ιστοσελίδα του Rodop Ruzgari  είναι σαφές.

Όπως γράφει η ιστοσελίδα tourkikanea.gr, σε μια εκδήλωση Σουνιτών-Τουρκόψυχων που έγινε στο Μεγάλο Δέρειο στις 7/10/2017 ανάμεσα στις ¨υψηλές¨ παρουσίες ήταν και ο ανεκδιήγητος πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς. Στην ομιλία λοιπόν που έκανε εκεί, σε μια αποστροφή του λόγου του είπε : “Αυτή η περιοχή για αιώνες ήταν τουρκική και αύριο θα παραμείνει ως τουρκική¨.

Η φράση αυτή παραπέμπει ευθέως στην φράση που φώναζε ο όχλος στην Τουρκία όταν έσπαζε τα μαγαζιά των Ελλήνων το 1955. Φώναζαν τότε ¨Kıbrıs Türktür, Türk kalacak¨. Δηλαδή ¨Η Κύπρος είναι τουρκική και θα παραμείνει τουρκική¨.

Φαίνεται ότι το δήθεν αστείο του ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, ο οποίος  το 2016 είχε ευχηθεί δημόσια στον Τσαβούς ¨να γίνει ο Ντενκτάς της Θράκης¨, δεν ήταν και τόσο αστείο…

Κι όλα αυτά τα σχέδια δυστυχώς η ελληνική Βουλή φρόντισε χθες με την ψήφο αρκετών κιομμάτων να τα διευκολύνει.

Πηγή: tourkikanea.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ντροπή!!! Ψήφισε και η Ν.Δ την τροπολογία-κερκόπορτα για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης»

Μοιραστείτε το άρθρο

Ένα σχόλιο

  1. Απάντηση προς τόν κ. Αλή:

    Λοιπόν Αλή, έχεις δίκιο, όχι μόνο αυτή ή περιοχή τής Θράκης ήταν κάποτε τουρκική, αλά και ολόκληρη η Ελλάδα και όχι μόνο. Η Σερβία, η Βουλγαρία, η μισή Ευρώπη αλά και ή Ασία μήν τό ξεχνάς, ο Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής έφτασε μέχρι Ινδονησία!!!
    Λοιπόν τί περιμένεις, δείξε σέ όλους ποιός πραγματικά είσαι, ποιοί ήταν οι πρόγονοι σου, από την Μογγολία ορμομενοι ”κατεκτησαν’ τό Βυζάντιο, άρπαξαν λεηλάτησαν και βίασαν έναν πολιτισμό και μία αυτοκρατορία αιώνων.
    Μα, αυτό ήσασταν πάντοτε, πάντοτε κατακτούσε πολιτισμούς, δεν έχετε νά δείξετε τίποτα δικό σας. Μόνο κοπρισατε σε ξένους πολιτισμούς, λοιπόν!! Όρμα!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*