Πατσουρίδης: Υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν στον δρόμο Ψαθάδες-Κισσάριο

Πατσουρίδης: Υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν στον δρόμο Ψαθάδες-Κισσάριο

Να διευθετηθούν οι εκκρεμότητες που παραμένουν στο κομμάτι των 9 χιλιομέτρων του κάθετου άξονα από τους Ψαθάδες ως το Κισσάριο που δόθηκε στην κυκλοφορία, ζητάει δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης με δήλωση του.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα Κισσάριο – Νέοι Ψαθάδες του κάθετου οδικού άξονα Αρδάνιο – Ορμένιο μετά από τόσες και τόσες καθυστερήσεις. Βέβαια  υπάρχουν ακόμη αρκετές εκκρεμότητες, που πρέπει να διευθετηθούν από την Εγνατία Οδό Α.Ε, όπως η ασφαλής πρόσβαση – κόμβος στο ύψος του Αμορίου και η προσβασιμότητα των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

«Ως δήμος Διδυμοτείχου παρακολουθούμε από κοντά αυτά τα ζητήματα και είμαστε σε άμεση επαφή και συνεργασία με τα στελέχη της Εγνατίας Οδού Α.Ε., τόσο για την οριστική επίλυσή τους όσο και για τη συνέχιση και ολοκλήρωση του συνόλου των εργασιών του κάθετου οδικού άξονα.

Στο πλαίσιο της παρακολούθησης των εργασιών για την απόδοση στην κυκλοφορία του τμήματος Κισσάριο – Νέοι Ψαθάδες είχα τη δυνατότητα της συνεργασίας με τον διευθυντή της Περιφερειακής Υπηρεσίας Κομοτηνής της Εγνατίας Οδού Α.Ε. Πασχάλη Τσουκαλά και γόνιμη και εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων, όπως αυτή θα πρέπει να χαρακτηρίζει τις σχέσεις των οργανισμών και των υπηρεσιών μας για την καλύτερη δυνατή διαχείριση των τοπικών μας υποθέσεων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: Δόθηκε πριν λίγα λεπτά στην κυκλοφορία ο δρόμος Ψαθάδες-Κισσάριο

Μοιραστείτε το άρθρο

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*