Ο νέος δρόμος Ψαθάδες-Κισσάριο και ο ανύπαρκτος κόμβος Αμορίου (video)

Ο νέος δρόμος Ψαθάδες-Κισσάριο και ο ανύπαρκτος κόμβος Αμορίου (video)

Το νέο κομμάτι του κάθετου άξονα(ο Θεός να τον κάνει χωρίς διαχωριστικά και ανύπαρκτους κόμβους), δόθηκε από χθες το πρωί στην κυκλοφορία και οι οδηγοί μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν τα 9 του χιλιόμετρα που τόσο τους ταλαιπώρησαν εδώ και χρόνια.

Το πρόβλημα βέβαια στο χωριό Αμόριο παραμένει, αφού δεν κατασκευάστηκε ο ανισόπεδος κόμβος που είναι απαραίτητος για την ασφάλεια όσων μπαίνουν και βγαίνουν στο χωριό, αλλά και τους διερχόμενους οδηγούς γενικότερα. Κάτι που φαίνεται στις φωτογραφίες και το βίντεο, όπου διακρίνονται τα συνεργεία της κατασκευάστριας εταιρείας να συνεχίζουν τις εργασίες.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εργασίες και στο τμήμα από το Κισσάριο και τα Λάβαρα μέχρι την Μάνδρα, προκειμένου να σταματήσει επιτέλους η διέλευση των αυτοκινήτων και κυρίως των τεράστιων φορτηγών μέσα από τα Λάβαρα, κάτι που εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους. Αν οι καιρικές συνθήκες δεν δημιουργήσουν προβλήματα, τότε σε ένα μήνα περίπου αναμένεται να δοθεί και αυτό το τμήμα στην κυκλοφορία και πλέον τα πράγματα θα γίνουν κάπως καλύτερα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: Δόθηκε πριν λίγα λεπτά στην κυκλοφορία ο δρόμος Ψαθάδες-Κισσάριο