ΜΠΡΑΒΟ!!! Ηχηρή παρέμβαση Μαυρίδη: “Αυτογκόλ” η τροπολογία για την “Τούρκικη Ένωση Ξάνθης”

ΜΠΡΑΒΟ!!! Ηχηρή παρέμβαση Μαυρίδη: “Αυτογκόλ” η τροπολογία για την “Τούρκικη Ένωση Ξάνθης”

Ξεκάθαρη θέση στο θέμα της περίφημης τροπολογίας-κερκόπορτας για την “Τουρκική Ένωση Ξάνθης”, πήρε ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, με ηχηρή παρέμβαση του. Την χαρακτηρίζει “αυτογκόλ” για τα κόμματα και τους βουλευτές που την ψήφισαν και ήταν 248, μαζί τους και η Νέα Δημοκρατία, ενώ επιημαίνει ότι ανοίγει “παράθυρο” και “κερκόπορτα” για εκμετάλλευση.

Τονίζει επίσης ότι τα επιχειρήματα όσων προσπάθησαν να  δικαιολογηθούν από όλες τις πτέρυγες της Βουλής, δεν τον έπεισαν. Δείτε τί έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο δήμαρχος της Ορεστιάδας και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ που πήρε ξεκάθαρη, ΕΘΝΙΚΗ, ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΗ, ΕΒΡΙΤΙΚΗ θέση:

Αναφέρει πάντως κάτι ο κ.Μαυρίδης, προφανώς επειδή άκουσε την επιχειρηματολογία της Νέας Δημοκρατίας ή διάβασε ίσως το σχόλιο του Άδωνη Γεωργιάδη στο facebook, που ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Ότι δηλαδή ο δικαστής που θα κρίνει υποκειμενικά τους λόγους εθνικής ασφάλειας, θα λαμβάνει υπόψη του την Συνθήκη της Λωζάννης, η οποία ξεκάθαρα τονίζει πως στην Ελλάδα υοάρχει μόνο θρησκευτική και όχι εθνική μειονότητα. Αυτό όμως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ και ο Άδωνης με τους υπόλοιπους στη Ν.Δ ΨΕΥΔΩΣ ισχυρίζονται κάτι τέτοιο, προφανώς για να δικαιολογήσουν την αδικαιολόγητη στάση τους.