Προχωράει η βελτίωση του δρόμου Φυλάκιο-Βάλτος και ακολουθεί το Βάλτος- Ορεστιάδα

Προχωράει η βελτίωση του δρόμου Φυλάκιο-Βάλτος και ακολουθεί το Βάλτος- Ορεστιάδα

Προχωρούν τα έργα βελτίωσης του επαρχιακού δρόμου Φυλάκιο–Βάλτος, τα οποία υλοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, μια και δική της ευθύνη είναι το συγκεκριμένο κομμάτι. Πρόκειται για την πρόταση που είχε γίνει και εγκριθεί από τον αείμνηστο Περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη.

Επειδή όμως οι εργασίες είχαν ως αποτέλεσμα το κλείσιμο του δρόμου, κάτι που δυσκολεύει τις μετακινήσεις από και προς το Φυλάκιο και μην ξεχνάμε ότι εκεί βρίσκεται το Κέντρο Φύλαξης Μεταναστών και έχει σημαντική κίνηση, εκφράστηκαν ερωτηματικά πότε θα τελειώσει.

Γι΄αυτό ο Περιφερειακός σύμβουλος και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Κώστας Βενετίδης έκανε αυτοψία στην πρόοδο των έργων. Είχε συζητήσεις με τους υπεύθυνους του έργου και ενημερώθηκεγια την πορεία του. Πήρε την διαβεβαίωση πως αν δεν προκύψουν προβλήματα και εμπόδια από τις καιρικές συνθήκες, το αργότερο σε 20 ημέρες το κομμάτι Φυλάκιο-Βάλτος θα δοθεί στην κυκλοφορία.

Θα ακολουθήσουν οι εργασίες στον δρόμο Βάλτος-Ορεστιάδα, όπου επίσης σε αρκετά σημεία υπάρχουν προβλήματα και απαιτούνται βελτιωτικές παρεμβάσεις. Ο κ.Βενετίδης ενημέρωσε μάλιστα για την αυτοψία αυτή τον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Πέτροβιτς, ο οποίος δεν αποκλείεται να βρεθεί τις επόμενες μέρες στην περιοχή, συνδυάζοντας την παρουσία του με έλεγχο του κομμ<ατιού Ψαθάδες-Κισσάριο του κάθετου άξονα που δόθηκε στην κυκλοφορία, αλλά και της προόδου των έργων στο τμήμα Μάνδρα-Κιασσάριο που συνεχίζονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλειστός ο δρόμος Βάλτος-Φυλάκιο ως 11 Νοεμβρίου λόγω έργων

Μοιραστείτε το άρθρο

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*