Μιχαηλίδης: Το ΚΤΕΛ ακόμα δεν μεταφέρθηκε. Απαράδεκτη κατάσταση στις Εργατικές Κατοικίες Νέας Χιλής

Μιχαηλίδης: Το ΚΤΕΛ ακόμα δεν μεταφέρθηκε. Απαράδεκτη κατάσταση στις Εργατικές Κατοικίες Νέας Χιλής

Δυο προβλήματα που υπάρχουν στην Αλεξανδρούπολη, την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ από το εμπορικό κέντρο και την κατάσταση στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών Νέας Χιλής, επισημαίνει ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου με την παράταξη ΑΝΑ.Σ.Α. Παύλος Μιχαηλίδης, καταλογίζοντας προφανώς ευθύνες στον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη και τους συνεργάτες του, οι οποίοι παρά τις περί του αντιθέτου υποσχέσεις τους δεν έχουν φροντίσει να τα λύσουν.

  1. Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει ο κ.Μιχαηλίδης συνοδεύοντας μάλιστα με φωτογραφίες τις καταγγελίες του: “Εμπορικό κέντρο της Αλεξανδρούπολης, με το κυκλοφοριακό να παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών. Μέσα σε όλα και η προ διετίας δέσμευση του κ.Λαμπάκη πως το ΚΤΕΛ θα είχε μεταφερθεί, το αργότερο μέχρι τον Οκτώβριο του 2016 !!! Χωρίς μέριμνα για ένα δημοτικό πάρκινγκ, η δημοτική αρχή για το μόνο που ενεργεί, είναι για τους εισπρακτικούς της μηχανισμούς (μέσω των προστίμων) σε ότι αφορά την παράνομη στάθμευση

2. Επισκεφτήκαμε την περιοχή των Εργατικών Κατοικιών του Αγίου Ανδρέου στη Νέα Χιλή Αλεξανδρούπολης (μετά από πρόσκληση κατοίκων). Η έλλειψη φροντίδας από πλευράς της δημοτικής αρχής είναι εμφανής, σε μια περιοχή η οποία απέχει μόλις 2χλμ. από το κέντρο της πόλης. Χρειάζονται άμεσες παρεμβάσεις, στις παιδικές χαρές, στον χώρο αθλοπαιδιών και του υπαίθριου γηπέδου μπάσκετ, καθώς και αρκετές βελτιώσεις στα στοιχεία του αστικού εξοπλισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μιχαηλίδης: Παρατημένος απ’ την δημοτική αρχή ο οικισμός «ΝΕΟΣ ΠΟΝΤΟΣ» της Παλαγίας